Volver al listado
64 FotosVídeo

Alquiler de local en calle D'antoni Aulèstia Pijoan de 230 m²

1.100 €/mes
2
230 m²

Descripción

Lloguer de local comercial al carrer Aulèstia Pijoan 10, tocant al Passeig Prim. Local totalment reformat i en perfecte estat. Compta amb una planta baixa molt gran i totalment diàfana de 125 m2, on hi ha un lavabo. La segona planta, a la que s'accedeix a través d'unes escales a la vista te 110 m2. Hi trobem un gran espai diàfan, un altre bany, un despatx, una cuina i un magatzem. A més també te accés al pati interior de l'edifici, d'us privat pel local. Tant la primera planta com la segona son molt lluminoses, ja que a la primera planta hi ha els dos aparadors, que no tenen persianes, doncs estan fets amb vidres blindats, i a la segona planta hi ha fins a 4 finestres des de les que es veu el Passeig Prim, a més de la llum que entra des del pati. Els sostres de les dues plantes, però sobretot de la planta baixa son molt alts, cosa que dona una gran sensació d'amplitud. L'ultima activitat del local va ser una impremta i serveis gràfics, així que tot el sistema elèctric i de cablejat és completament nou. El preu inclou l'Import anual de l'IBI però la Comunitat de Propietaris es paga a banda, directament a la Comunitat.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Reus

Anunciante

Geforu

Geforu S.L. som una empresa familiar de Reus dedicada al lloguer i venda d'immobles, ja si...

Ref. anuncio:

35220154

Última actualización:

19/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Geforu

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.