Volver al listado
10 FotosVídeoPlano

Alquiler de local en calle Pont Major de 386 m²

1.950 €/mes
3
386 m²

Características

  • Año de construcción: 1901

Consumo

271 kWh/m² año

Emisiones

57 kg CO₂/m² año

Descripción

? Local Comercial Amb Estil a Girona: Espai Únic per a Empreses Amb Visió ? ? Entra en un món d'oportunitats amb aquest local comercial excepcional situat a l'entrada nord de Girona, a peu de la carretera Palamós direcció cap a la Costa Brava. Amb una façana imponent de més de 37 metres, aquest edifici del 1900 fusiona l'autenticitat amb la modernitat per oferir-te un entorn de treball inspirador i funcional. ? Perquè triar aquest local és triar l'èxit: Ubicació de Primera: Estratègicament situat per donar suport al creixement dels negocis locals i als que busquen expandir-se a Girona. Té uns accessos molt fàcils, tant per les localitats veïnes com a l'AP7 i una presència visible des de la carretera de Palamós, és una plataforma ideal per a la teva empresa. Versatilitat Sense Límits: Amb espais diàfans i ben climatitzats, així com moderns lavabos i àrees d'ús comú, aquest local s'adapta a les necessitats de qualsevol empresa, ja sigui un comerç, una oficina o altres activitats comercials o de serveis. Connectivitat i Conveniència: Situat a prop de l'AP7, aquest local ofereix connexions fàcils i ràpides amb altres ciutats i regions, facilitant el flux de clients, proveïdors i empleats. A més, amb una àmplia àrea d'aparcament públic a la part posterior, garantim comoditat i facilitat d'aparcament tant per a clients com per a treballadors, un bé molt apreciat a una ciutat com Girona L'espai exterior també li dona moltes possibilitats, tant per a diferents usos, com per garantir una qualitat de qui hi ha de treballar. ? Amb les nostres opcions flexibles de lloguer, venda o opció de compra, posem el control al teu abast. No deixis escapar aquesta oportunitat d'establir-te en un local que no només satisfà les teves necessitats, sinó que saps que és ideal per complir les teves expectatives. ? Contacta amb nosaltres avui mateix per explorar com aquest local pot donar suport al creixement i les necessitats que t'agrairà el teu negoci. Estem aquí per fer realitat els teus somnis empresarials! ?.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Campdorà - Pont Major, Girona

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

local ex-Taverna

Última actualización:

05/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.