Volver al listado

Alquiler de local en calle Doctor Tusell de 173 m²

1.800 €/mes
3
173 m²

Descripción

Es lloga per jubilació Restaurant-Bar Cafeteria amb excelent ubicació i orientació a peu de carretera al poble de Serinyà. Obert des de l'any 2010 amb clientela fixe i fidelitzada. La planta baixa disposa de 150m2 amb una barra de 5.40 metres prevista amb neveres, congelador, màquina de gel, rentagots, tot amb acabats de ser inoxidable, llar de foc i aforament per 56 comensals. Disposa de bomba de calor i aire acondicionat Inclou mobiliarii i menage. Dos banys (un adequat per a persones; amb diversitat funcional ). Gran cuina prevista de extractors, sortida de fums, càmeres frigorífiques, planxa i tot el necessari per començar! Terrassa exterior de 200 metres; amplia i assolellada amb capacitat per 60 persones. Planta semi -sótano de 150m2, disposa d'un despatx, bany -vestidor i un ampli espai per garage i magatzem. Possiblitat d'adquirir terreny de lloguer per a parking exclusiu per els clients. Per a més informació no dubti en trucar als telèfons: /.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Serinyà

Anunciante

Finques manel

Ref. anuncio:

LL2000

Última actualización:

13/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques manel

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.