Volver al listado

Alquiler de nave en calle Pomepu Fabra de 667 m²

1.500 €/mes
667 m²

Descripción

Siguis del sector del transport, dels tallers, de la fabricació i creació de matèries, com de compra-venda dels productes, aquesta nau industrial és perfecte pel teu negoci. Situada al polígon La Guàrdia de Sant Pere de Torelló. La nau ofereix una amplia sala diàfana i polivalent de 667 m2, a planta baixa i a peu de carrer, amb alçada per entrada de camions i vehicles. Ideal per a manipulació de primeres matèries, zona d'emmagatzematge, aparcament de vehicles.. . Disposa de preinstal·lació de pont-grua. També té un pati exterior. Serveis d'aigua i llum a peu de carrer, pendents de donar d'alta. Et pot interessar? Contacta'ns per a una visita, sense cap compromís.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sant Pere de Torelló

Anunciante

Rotllada Immobiliaris

Ref. anuncio:

101238386

Última actualización:

01/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Rotllada Immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.