Volver al listado
10 FotosVídeo

Alquiler de nave en Malgrat de Mar de 322 m²

1.611 €/mes
1
322 m²

Descripción

Fantàstica nau industrial en lloguer a Malgrat de Mar. Aquest immoble ofereix un ampli espai de 322 m2, a la planta baixa consta de 237 m2 diàfans, ideal per a qualsevol tipus d'activitat comercial o industrial. A més, disposa d'un bany adaptat per a persones de mobilitat reduïda, garantint la comoditat i l'accessibilitat per a tothom. A més, aquesta nau compta amb un altell de 85 m2, perfecte per a utilitzar com a magatzem o oficina. També destaca el pati lateral privat de 80m. L'immoble ofereix també un aparcament frontal, facilitant així la comoditat dels clients o treballadors. La seva ubicació a Malgrat de Mar, una localitat amb gran potencial comercial i amb excel·lents comunicacions, fa d'aquesta nau una excel·lent oportunitat de negoci. No deixis escapar aquesta oportunitat única de tenir una nau industrial amb totes les comoditats i avantatges necessaris per a desenvolupar el teu negoci amb èxit. Contacta'ns avui mateix per a més informació o per a concertar una visita.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Malgrat de Mar

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Anunciante

SANSSERVEIS

Buscamos soluciones a sus dudas inmobiliarias.

Ref. anuncio:

103854460

Última actualización:

02/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con SANSSERVEIS

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.