Volver al listado
34 FotosVídeo

Oficina en alquiler en plaza Catalunya de 101 m²

1.100 €/mes
1
101 m²

Descripción

Oficina a estrenar a una finca que fa cantonada a la Plaça Catalunya de Llagostera. La oficina, al fer cantonada dóna a l'exterior per tres de les quatre parets, fet que suposa que entri molta llum natural a l'interior gràcies als grans finestrals que té. A més, els sostres són alts (el punt més alt és de més de cinc metres) donant una sensació d'amplitud. Es tracta d'una oficina que consta de 4 estàncies i un bany. La recepció està coberta de vidre i té uns 18 metres quadrats. És des d'on es pot accedir a un dels despatxos, a la sala gran i al lavabo. A la oficina s'accedeix per una escala exterior des del Carrer Doctor Fleming. La sala gran disposa d'uns 40 metres quadrats amb sostres alts i bigues de fusta. Al fons té un finestral que dóna a la Plaça Catalunya i, des d'ell, es pot accedir al balcó. Els dos despatxos tenen uns 20 metres quadrats cada un. Un dóna a la Plaça i l'altre al carrer Doctor Fleming. Finalment, el bany és complet i s'accedeix a ell des de la recepció. La ubicació de la finca és al centre de Llagostera, un poble que està creixent molt a nivell comercial gràcies a la gran quantitat d'outlets que s'estan instal·lant, amb marques tant sonades com Inditex i Pyrenees. Actualment s'està rehabilitant la façana, s'acabarà a mitjans de novembre. Aquesta quedarà d'un color blanc trencat que farà contrast amb els tancaments foscos de la finca. Si voleu realitzar una visita no dubteu en contactar.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Llagostera

Anunciante

Finques benedico

Ref. anuncio:

Plaça Catalunya 18, primer

Última actualización:

05/11/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques benedico

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.