Volver al listado

Alquiler de piso en calle Gran Via de Jaume I de 2 habitaciones con muebles y aire acondicionado

1.800 €/mes
2
1
77 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1970
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 3ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

39 kWh/m² año

Emisiones

6 kg CO₂/m² año

Descripción

ESPAI I VIURE Lloguer temporal. Habitatge d'alt nivell totalment renovat i equipat al centre de Girona, a la Gran Via Jaume I, a 2 minuts a peu del Barri de Vell de Girona. Superfície de 71 m2 interiors, sala d'estar menjador, cuina integrada totalment equipada, rentadora i assecadora, 2 dormitoris, un de doble, tots amb matalàs extra confort, armaris, bany complert amb dutxa. Acabats; paviments de parquet, tancaments exteriors d'alumini amb aïllament acústic i tèrmic, climatització amb aire fred i calent, wifi. Detalls; Smart Tv, roba de llit i bany, utensilis de cuina, amenities de benvinguda. Us presentem la nostra nova col·lecció d'habitatges GironaTempo, habitatges pensats i construïts per donar tot el confort, caliu i funcionalitat que un habitatge en lloguer temporal requereix, habitatges totalment equipats fins el més mínim detall que et faran sentir com a casa. Aquests habitatges estan destinats única i exclusivament a lloguers temporals amb causa justificada com poden ser; necessitats laborals, períodes llargs de vacances, problemes de mobilitat, per estudiar o altres causes, com la impossibilitat de viure al domicili habitual per un altre fet com a obres. GIRONATEMPO63.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Girona

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 1.800 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

#GIRONATEMPO63

Última actualización:

20/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.