Volver al listado

Chalet en venta en calle Dels Garrofers de 3 habitaciones con terraza y piscina

620.000 €
3
3
374 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2007
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

173 kWh/m² año

Emisiones

36 kg CO₂/m² año

Descripción

AGINCAT GESTIO IMMOBILIARIA SL, comercialitza la venda d'aquesta casa a 4 vents a la zona de la Soleia, a Castellar del Vallès. La casa te una superfície útil de 374m2 i està construïda sobre una parcel·la de 600m2. En planta soterrani tenim l'accés al garatge de la vivenda, amb capacitat per 3 vehicles ja que te una superfície de 109m2. En aquesta mateixa planta tenim un despatx, un bany amb plat de dutxa, un safareig i un traster. En planta baixa tenim una sala d'estar de 26m2, molt lluminosa gràcies a les finestres que arriben fins el sostre, i un menjador de 22m2. Passem a la cuina, que te una superfície de 15m2, està en perfecte estat i és tipus office. A través del passadís, trobem la zona de nit, dues habitacions individuals que comparteixen un vestidor, un bany amb plat de dutxa i l'habitació principal de 15m2 amb vistes a la piscina, que és tipus suite, amb vestidor de 7m2 i un gran bany amb plat de dutxa. Des de la planta baixa tenim sortida al pati, preciós, amb una piscina gran, terres de fusta i zona enjardinada. En planta primera tenim un estudi obert, que dóna a la sala d'estar de la planta baixa, de 31m2 i la sortida a una terrassa. Cal destacar els impressionants acabats de la casa (de primera qualitat), te plaques solars i acumulador d'aigua calenta, terres de parquet, calefacció, aire condicionat, terres de vidre en els passadissos per donar-li més lluminositat a la vivenda, i el que més agrada és que la zona de dia i de nit està en una planta.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Castellar del Vallès

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

agincat

Ref. anuncio:

AG4881

Última actualización:

16/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con agincat

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.