Volver al listado

Venta de casa adosada en Molló de 2 habitaciones con jardín y calefacción

450.000 €
2
2
140 m²

Características

  • Combustible calefacción: gas propano
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Molló, població que es troba només a 7 Km de Camprodon, destaca per la seva privilegiada ubicació, propera també a la frontera amb França. A la zona de Favars de Molló oferim a la venda aquesta exclusiva casa de pedra i fusta edificada sobre un terreny de 475 m2 amb una vista excepcional a tot el seu entorn. La casa, distribuïda en planta baixa i planta primera, destaca per la magnífica distribució d'amplis espais, amb moltes finestres des d'on es pot observar el paisatge de l'entorn. A la planta baixa de 92 m2 s'hi troba la sala d'estar amb llar de foc i un gran finestral al jardí i a la vall. La cuina és àmplia ben connectada amb el menjador. En aquesta mateixa planta hi ha una habitació safareig, un bany complet amb plat de dutxa i un dormitori doble amb sortida al jardí. Per mitjà de l'escala que puja a la planta superior, de 48 m2 construïts, arribem al dormitori principal d'uns 30 m2 i que gaudeix d'una bona llar de foc. Hi ha també el vestidor i el bany amb banyera i dutxa i l'habitació privada amb el wc i el bidet dintre el mateix bany. A l'exterior de la casa, el jardí d'uns 380 m2 en tres nivells, tots planers, envolten les 3 façanes de la casa. Hi ha preparada una zona per possiblitar la instal. lació d'una barbacoa, ab punt de llum, d'aigua i desaigua. A nivell de carrer té un garatge particular per un cotxe i espai per guardar coses. Aquesta és una molt bona oportunitat per viure a Molló i la Vall de Camprodon, tant de vivenda habitual com de segona residència per la tranquil. litat, la vista i el sol que té tot el dia. Contacti'ns al i concerti una visita amb nosaltres. L'esperem!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Molló

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

llars del pirineu

Ref. anuncio:

104192893

Última actualización:

08/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con llars del pirineu

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.