Volver al listado
46 FotosVídeo

Venta de casa en Balenyà de 4 habitaciones con terraza y jardín

378.000 €
4
1
1.351 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético no indicado

Descripción

Aquesta casa a quatre vents situada als Hostalets de Balenyà, és una propietat reformada amb molta llum natural, sol i grans vistes. Amb una superfície útil d'aproximadament 112m2, està en excel·lent estat i és ideal per a entrar a viure. La casa disposa de finestres d'alumini blanc amb vidres dobles que ofereixen un bon aïllament. El terra està enrajolat amb gres i parquet, creant un ambient acollidor. Hi ha dos grans armaris encastats que proporcionen suficient espai de magatzematge. L'escalfament funciona amb gasoil i també hi ha una xemeneia d'aire per als dies freds. L'ascensor (montacàrregues) facilita l'accés a les diferents plantes. Les portes interiors són de fusta. El jardí i el terreny tenen una superfície aproximada de 1351m2 i estan segregats, permetent la construcció de cases unifamiliars amb jardí o una torre amb jardí. El jardí compta amb diversos arbres, com un cirerer, un palosanto, un perer i altres. La casa és tota la mateixa planta i disposa d'un garatge sota la casa amb capacitat per a camions, furgonetes o fins a 8 cotxes. L'accés al garatge es fa a través d'una persiana automàtica molt gran. Hi ha un altre garatge connectat a aquest, amb una persiana de mida similar que es puja i baixa manualment. Aquest segon garatge pot acomodar més cotxes o un vehicle més gran. Dins d'aquest garatge, hi ha un traster per a les màquines de segar del jardí i un gran altell per emmagatzemar-hi altres objectes. L'àrea total dels garatges i el traster és d'uns 170m2. En entrar a la casa, a través d'un ampli rebedor amb una moderna xemeneia d'aire calent que funciona amb llenya, es troba la sala principal. Aquesta sala és lluminosa i té calefacció de gasoil i radiadors per mantenir una temperatura agradable. També hi ha una habitació per a la rentadora i la secadora, amb un ascensor (montacàrregues) que baixa directament al garatge. La casa disposa de dues habitacions de matrimoni grans, una amb accés a un balcó, i dues habitacions més petites. A més, hi ha diverses sales que es poden utilitzar com a despatx o per emmagatzemar. La cuina és espaiosa i ha estat reformada recentment. Compta amb mobles nous, una campana extractora rústica, fogons, forn i microones. La cuina té una sortida a una gran terrassa de 49m2, perfecta per a gaudir de l'aire lliure. Hi ha una àmplia sala d'estar amb sortida a la mateixa terrassa. A la mateixa planta, hi ha un bany complet amb plat de dutxa, totalment renovat i amb un disseny atractiu. En resum, aquesta casa a quatre vents a Hostalets de Balenyà ofereix un entorn agradable i vistes panoràmiques. Amb els seus acabats de qualitat, jardí privat i terreny segregat, i una àmplia àrea d'estacionament i emmagatzematge, aquesta propietat és perfecta per a qui busqui una casa acollidora i confortable.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Balenyà

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Habitatge

L'HABITATGE de Vic, líder inmobiliario en la comercialización de inmuebles en venta y alq...

Ref. anuncio:

VC12307-03

Última actualización:

27/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Habitatge

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.