Volver al listado
97 FotosVídeo

Venta de casa en Balenyà de 4 habitaciones con terraza y jardín

400.000 €
500.000 €
4
4
620 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

282 kWh/m² año

Emisiones

74 kg CO₂/m² año

Descripción

Aquesta majestuosa residència està situada en un àmpli terreny de 1299 m². Amb una superfície útil de 526 m² distribuïts en tres plantes, aquesta casa ofereix un estat de conservació impecable. Els sostres extraordinàriament alts i els acabats de marbre a la planta baixa i la primera planta creen una sensació de grandesa i elegància. El parquet a la segona planta afegeix calidesa i confort a l'espai. Aquesta casa està dissenyada amb el confort i la comoditat. Compta amb un sistema de seguretat avançat. L'espai inclou una sala de safareig, una sala de gimnàs i una sala de calderes amb dipòsit de gasoil. També hi ha una bodega, perfecta per als amants del vi, i dues àmplies sales polivalents. Una d'aquestes sales compta amb una cuina i una barbacoa sense fum, ideal per a les reunions i els àpats en família. A més, a la segona planta, trobaràs un despatx que ofereix un lloc tranquil per treballar o estudiar. Compta amb 3 habitacions dobles, una d'individual, 2 banys i 2 lavabos. El dormitori principal disposa d'un bany particular. La casa està ben equipada per a totes les estacions, amb calefacció de gasoil, plaques solars per a l'aigua i la calefacció, així com terra radiant per mantenir-te càlid durant els hiverns. Amb dues llars de foc i una barbacoa sense fum a l'interior, aquesta casa t'ofereix la possibilitat de gaudir de l'escalfor acollidora durant tot l'any. A l'exterior, una àmpli jardí envolta la casa, oferint espais per relaxar-se i gaudir de les vistes panoràmiques. A més, a la segona planta, hi ha una gran terrassa addicional. Amb un garatge per a més de 5 cotxes i una sala de jocs amb dues portes d'entrada, aquesta casa ofereix totes les comoditats que necessites. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Balenyà

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Habitatge

L'HABITATGE de Vic, líder inmobiliario en la comercialización de inmuebles en venta y alq...

Ref. anuncio:

VC12310-18

Última actualización:

26/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Habitatge

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.