Volver al listado

Casa en venta en Gurb de 5 habitaciones con terraza y piscina

1.100.000 €
5
3
1.153 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Presentem una excepcional residència de luxe, meticulosament dissenyada per oferir confort, elegància i funcionalitat en cada racó. Amb una superfície de 500m², aquesta casa està distribuïda de manera que cada espai és aprofitat al màxim, garantint una experiència de vida única. La propietat disposa de 5 habitacions espaioses i 3 banys complets. La cuina office, es presenta com el cor de la casa, i el menjador, un ampli espai obert que es converteix en el lloc perfecte per a relaxar-se, amb l'atractiu afegit de la seva sortida directa al jardí de 1.153m² que té una piscina privada. Aquest espai exterior, juntament amb 5 terrasses disponibles, ofereixen vistes panoràmiques i múltiples opcions per a gaudir de l'aire lliure. A més, la casa disposa d'una pràctica cambra de rentar. La casa té els terres de marbre, la porta és blindada, vidres dobles i tancaments exteriors de PVC, així com un sistema d'alarma avançat. El fet de ser una torre a 4 vents, tots els racons estan banyats de llum natural, creant una atmosfera càlida i acollidora. Compte amb un garatge de 180m² que ofereix un espai ample per a vehicles i emmagatzematge addicional. La casa està equipada amb una instal·lació geotèrmica per a la calefacció, reduint l'impacte ambiental i garantint una eficiència energètica. El segon pis alberga un gimnàs i una sala de magatzem. Demana'ns més informació per descubrir aquesta oportunitat única! Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit. Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Gurb

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Habitatge

L'HABITATGE de Vic, líder inmobiliario en la comercialización de inmuebles en venta y alq...

Ref. anuncio:

VC12312-15

Última actualización:

09/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Habitatge

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.