Volver al listado
44 FotosPlanos

Venta de chalet en calle De Les Roques de 3 habitaciones con terraza y jardín

349.000 €
3
3
314 m²

Características

  • Año de construcción: 1992
  • Estado: por reformar
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

En un entorn enlairat i tranquil, amb vistes i molt Sol, trobem aquesta torre aïllada perquè te la puguis acabar al teu gust. Situada a la coneguda urbanització La Roca de Taradell, un espai familiar i residencial, a només 10 minuts de Vic. La casa està construïda sobre una parcel·la de més de 1.000 m2, amb molt espai verd. La construcció és del 1992, amb molta qualitat d'obra i materials. L'estructura és ferma i ben construïda, amb boniques arcades a les 3 terrasses de les que gaudeix. Els interiors estan pendents d'acabar (excepte la planta baixa), amb el privilegi de fer-los al teu gust. Té envans, armaris encastats i preinstal·lacions preparades. En aquest sentit, la part més dura de l'obra està realitzada i en perfectes condicions, per tal que només hagis de despertar la teva creativitat en els acabats interiors (rajoles, terra, cuina...). La façana és d'obra vista, perfecte per no tenir despeses de manteniment. La construcció (314 m2) es compon de 3 nivells: - Planta baixa: garatge, traster, sala d'estar amb 1 cuina, 1 bany, i 1 habitació doble. Ideal per mantenir un habitatge a nivell de jardí. - Planta primera: Observeu el plànol adjunt a les fotografies. Es compon per cuina amb sortida a porxo, ampli menjador-sala d'estar amb sortida a terrassa, 1 bany i 1 habitació. - Planta segona: Observeu el plànol adjunt a les fotografies. Es compon per 1 ampli estudi amb sortida a terrassa, 3 habitacions dobles, una de les quals té sortida a balcó amb més vistes, i 1 bany complert. La resta de la finca gaudeix de molt espai verd i hort. Una finca per a tota la família, amb moltes possibilitats! Necessites més informació? La vols veure? Truca'ns!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Taradell

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Rotllada Immobiliaris

Ref. anuncio:

100013122

Última actualización:

01/10/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Rotllada Immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.