Volver al listado
50 FotosVídeoPlano

Venta de casa adosada en calle Puigdassalit de 3 habitaciones con jardín y aire acondicionado

349.000 €
3
2
177 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

45 kWh/m² año

Emisiones

7 kg CO₂/m² año

Descripción

De cases irrepetibles n'hi ha molt poques, i com aquesta, no n'hi ha cap més. Una antiga fusteria, ara la teva nova llar. Es tracta d'una casa al centre de Torelló molt pràctica, còmode, tranquil·la, bonica, i lluminosa. I és que enamorar-te de la teva nova llar va d'emocions. Les sensacions que et desperta aquesta preciosa finca són benvinguda, plaer, i benestar. Amor a primera vista? Aquí tens un jardí agradable i de fàcil manteniment amb accés a peu pla des de la zona de dia i la zona de nit. El garatge no només serveix per guardar el cotxe, també és apte per furgonetes, campers i autocaravanes! I dins de l'habitatge, tot a planta baixa, cada racó està configurat per millorar el dia a dia de la teva família. Un habitatge d'aprofitament, en tota la seva essència, i que viu al ritme de la llum solar. Eficiència energètica amb lletra A! La zona de dia, un espai obert i familiar format per cuina amb illa i menjador-sala d'estar amb sortida al jardí. 1 bany complert, 1 habitació de rentar, i 3 habitacions, una de les quals és suite amb dutxa. La conservació de les 8 columnes de l'antiga fusteria proporcionen un element estètic, únic i original, creant un ambient acollidor i autèntic. Bons materials de qualitat i prestacions. A les darreres fotografies trobareu les característiques tècniques de la casa. Situació molt cèntrica i alhora residencial. A prop dels serveis i comerços, i de les escoles principals del poble. Què més es pot demanar? Gaudir-la tot l'any! Hi fem una visita? Contacta'ns i te l'ensenyem.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Torelló

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Rotllada Immobiliaris

Ref. anuncio:

101641667

Última actualización:

05/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Rotllada Immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.