Volver al listado
47 FotosVídeoPlano

Chalet en venta en Viladrau de 3 habitaciones con terraza y jardín

398.000 €
3
2
157 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

34 kWh/m² año

Emisiones

5 kg CO₂/m² año

Descripción

Viure enmig de la natura a una casa aïllada "WOW" es converteix en una escena d'oasis. I, si a més a més l'arquitectura de la casa és ecològica i eficient (concepte de casa "Passivhaus"), ja toquem el cel. I tot a planta baixa! La finca crea una harmonia i connexió entre l'interior i l'exterior a través de grans vidrieres. Entrada de llum solar durant tot el dia, i molta tranquil·litat. Situada a la urbanització La Guineu/Les Guilleries), a 10 minuts de Sant Julià de Vilatorta i a 15 minuts de Vic. Un entorn verd i enlairat. Les seves altes qualitats en els materials aporten un equilibri entre l'encant i la senzillesa dins les exigències del mercat actual, amb terra de parquet. Superfícies: - Parcel·la: 800 m2 - Construcció: 157,35 m2 Aquesta és una d'aquelles cases que ens transporta a llocs, ens transmet sentiments i emocions només en entrar a ella. La seva entrada de fusta ens dona la benvinguda a un rebedor amb vistes obertes a l'exterior que ens condueix a la zona de dia, tota ella oberta, lluminosa i molt càlida. La bonica cuina oberta al menjador-sala d'estar convida a la vida familiar i social, amb accés directe al gran jardí que rodeja tot l'habitatge i on només se senten el cant dels ocells. Seguim i trobem un bany complert, tres habitacions dobles, una de les quals és suite amb bany privat, i també amb sortida directe a l'exterior. Finalment, un ampli garatge que connecta al jardí i també a l'interior de l'habitatge. En definitiva, una casa que marca la diferència en l'estil de vida, de la família, i les amistat que no dubtaran en autoconvidar-se. Només és necessari visitar i conèixer in situ el lloc, la distribució, els materials.. . per viure la finca des de la seva essència. Contacta'ns per a més informació i per fer una visita a horaris convinguts. S'adjunta plànol a la darrera fotografia. *En construcció. Possibilitat de triar més prestacions i qualitats dels materials, subjecte a la variació del preu. _ Què és una casa "Passivhaus? És un habitatge saludable amb el mínim consum energètic. Està feta amb materials nobles, principalment fusta, i tenen un mecanisme de circulació de l'aire fresc i net que aporta beneficis per a la salut i el benestar. La casa passiva es construeix amb el màxim respecte al medi ambient, amb molt poc impacte i radiacions. Contacta'ns i t'expliquem els detalls!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Viladrau

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Rotllada Immobiliaris

Ref. anuncio:

101908754

Última actualización:

11/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Rotllada Immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.