Volver al listado

Casa en venta en calle Del Pilar de 4 habitaciones con piscina y balcón

95.000 €
4
2
276 m²

Características

  • Año de construcción: 1995
  • Estado: buen estado
Certificado energético no indicado

Descripción

Casa típica de poble, unifamiliar entre mitgeres, amb accés per dos carrers, amb cantonada. I solar amb forma de L. Compta de pl. baixa més dos plantes pis. Amb estructura de formigó prefabricat i parets de maçoneria de pedra. La distribució e l'habitatge, amb entrada pel carrer Pilar es compon de magatzem, passadís i bodega amb forma de bovada sota carrer. Amb accés pel carrer cavallers, entrada, garatge, dos dormitoris un bany petit i escales d'accés a planta primera; en aquesta trobem una cuina complerta amb mobles de fusta massissa, menjador- estar amb llar de foc a terra, dos dormitoris, un rentador i un bany complert amb banyera i les escales d'accés al segon pis en aquesta trobem una sala diàfana per poder fer la mateixa distribució que en la planta inferior i les escales d'accés al altell de sota coberta. La casa es ven moblada. Esta molt ben cuidada i es lluminosa. L'edifici esta molt ben ubicat al centre de Batea, molt prop de la zona de comerços. Batea disposa de molts serveis municipals com, escola, institut, guarderia, cap mèdic, farmàcia, equipaments esportius amb piscina d'estiu i climatitzada, gimnàs, camp de futbol, pistes de pàdel i tennis, cinema, teatre.. . A més de restaurant, bars, supermercats i un llarg etc. La població te un encant particular ja que és tracta d'un antic poble medieval, mostra d'això ho trobem al mateix carrer amb els arcs que ens porten cap al nostre edifici. A més és un dels principals pobles productors de vi de la comarca, la qual cosa s'evidencia pels camps de vinya cultivats que hi ha al terme municipal.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Batea

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Bioespais

Ref. anuncio:

TABA1006

Última actualización:

24/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Bioespais

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.