Volver al listado

Chalet en venta en Cabrera d´Igualada de 4 habitaciones con terraza y piscina

415.000 €
4
2
254 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2005
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Benvinguts a aquest espectacular xalet semi nou situat a l'entorn de Castell de Cabrera. Amb una piscina privada, envoltat de muntanyes i una atmosfera de tranquil·litat, aquesta propietat és un refugi perfecte per a aquells que busquen escapar de l'estrès de la vida urbana. Aquesta residència de qualitat superior destaca per acabats de primera qualitat i detalls meticulosos. Amb dos habitatges independents, ofereix una flexibilitat excepcional per a diverses opcions de vida o la possibilitat d'allotjar convidats amb privadesa. El primer habitatge, recentment renovat, compta amb una cuina americana totalment equipada per estrenar, amb llar de foc, una habitació doble elegant i un bany complet, tot amb acabats moderns i elegants. El segon habitatge és una oda a l'elegància i l'amplitud, amb un espaiós menjador que condueix a una terrassa amb vistes espectaculars a les muntanyes. La cuina, també totalment equipada, ofereix un espai ideal per als amants de la cuina, mentre que les tres habitacions i el bany complementen aquest espai amb comoditat i funcionalitat. L'exterior d'aquesta propietat ofereix un veritable oasi de plaer, amb una zona de barbacoa coberta perfecta per a reunions socials i àpats al aire lliure. La zona d'esbarjo complementa aquest espai, amb una taula de pim-pom per a entreteniment actiu i diversió en família. Amb una àmplia zona per a horts, aquesta propietat també ofereix l'oportunitat de connectar amb la natura i cultivar productes frescos a casa teva, amb una zona plena d'arbres fruiters. Característiques clau: Xalet semi nou amb acabats de primera qualitat. Piscina privada i terrassa amb vistes a les muntanyes. Dos habitatges independents per a flexibilitat d'ús. Zona de barbacoa coberta i espai d'esbarjo amb taula de pim-pom. Àrea per a horts per connectar amb la natura i cultivar productes frescos, zona d'arbres fruiters. Aquesta propietat és una oportunitat única per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i envoltat de natura. Per a més informació o per concertar una visita, contacteu amb nosaltres avui mateix. Aquest xalet a Castell de Cabrera podria ser la teva pròxima oportunitat de viure en un paradís aprop de la ciutat.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Cabrera d´Igualada

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Fincas igualada

empresa de 50 años de antiguedad. especialista en venta i alquileres en Igualada i la Com...

Ref. anuncio:

FP12424

Última actualización:

22/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Fincas igualada

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.