Volver al listado

Venta de chalet en Sant Esteve de Palautordera de 4 habitaciones con piscina y jardín

695.000 €
4
2
230 m²

Características

  • Año de construcción: 2002
  • Estado: buen estado
Certificado energético en trámite

Descripción

TORRE EN VENDA A SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA, A LES ZONA ´LES MARGARITES´. Es tracta d´una espectacular Torre construïda tota d´obra vista d´uns 235 m2 ubicadda sobre una parcel·la totalment plana d´aproximadament 910 m2, amb orientació Nord, Sud, Est i Oest, Sol tot el dia i amb fantàstiques vistes de la Muntanya. Es tracta d´una casa molt còmode la qual està disenyada separant moltb els espais de dia i els espais de nit. D´entrada trobem un ampli rebedor d´uns 20 m2 que dóna amplitud a la resta d´espais de la casa... És entrada a la casa, és espai distribuidor, es espai multifuncional, en aquest ampli espai arahi ha ubicat un espai de piano... i es punt també de sortida a l´exterior, a la zona de la piscina ja que hi ha un accés directe. Si ens dirigim a la banda esquerra de la casa, trobem l´espai de dia, amb un ampli Saló-Menjador d´uns 50m2 aproximadament, distribuit en 2 nivells, separant l´un de l´altre. El Menjador amb una amplia taula i finestrals amb fantàstiques vistes de la muntanya i l´espai saló amb els sofàs i la Llar de Foc i sortida a directe al porxo, jardí i piscina. La Cuina és molt amplia, prou per a posar una taula i menjar còmodament. És molt lluminosa i amb fantàstiques vistes també de la munyanya i jardí, i te annex un petit rebost d´uns 2 m2. Està equipada amb una petita Barbacoa per a poder fer brasa Natural en qualsevol moment. Cap a la banda dreta de la casa trobem l´espai de nit. 4 habitacions totes elles dobles, una d´elles la suit amb el seu bany i un vestidor. Dos banys hi ha a la casa, el comú, ampli, amb plat de dutxa tot ell fet de marbre travertí i el de la Suit, amb plat de dutxa i Banyera també fet amb marbre travertí. La Zona EXTERIOR DE LA CASA, el JARDÍ i PISCINA gaudeix de tranquil·litat i serenitat, tant en la seva composició com per la seva ubicació i orientació. Primerament la zona de porxo a tocar de les sortides que té la casa al jardí. Es tracta d´un ampli porxo tot ell forrat de fusta tropical, que li dóna una calidesa que t´hi fa estar. l´alçada del porxo pensada per tal que tapi el sol de l´estiu i permeti l´entrada del sol de l´hivern. l´Espai de la piscina és ampli i net i té tot el voltant forrat amb fusta tropical d´Ipé. El JARDÍ és en la major part sec, de poc manteniment i amb Reg automàtic en les zones a on hi ha plantes. Això el fa molt pràctic i agradable. En un extrem del jardí, aprop de la piscina, hi trobem l´espai de la Barbacoa, i una ampli caseta de jardí de fusta, que fa el servei que a cada moment se li demani. espai de jocs infantil, habitació de convidats, espai taller. i el que se´ns acudeixi... El Garatge de la casa és ampli també, uns 50 m2 que inclou una petita habitació safareix-rentadora. La casa està ubicada una mica més amunt de Santa Margarita, a tocar de la Muntanya, en una petita zona residencial privilegiada de només 16 veïns.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sant Esteve de Palautordera

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

JJ Houses BCN

JJ Houses Bcn , Inmobiliaria Mallorca 214 4.1ª Zonas : Barcelona ciudad,Maresme,Costa Brav...

Ref. anuncio:

MARGARITES

Última actualización:

27/11/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con JJ Houses BCN

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.