Volver al listado

Casa en venta en Estavar de 5 habitaciones con jardín y balcón

550.000 €
5
4
200 m²

Características

  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

Somies amb escapar de l'agitat ritme de la ciutat? T'agradaria arribar a casa i trobar-te envoltat de natura? Ara tens l'oportunitat perfecta de fer realitat aquest somni amb aquesta impressionant segona residència a la muntanya. Un xalet a tres vents de 150 m2 d'espai útil, aquesta casa et proporciona tot el confort i la tranquil·litat que necessites per desconnectar de la zona urbana i connectar amb la natura. La distribució de la casa està dissenyada pensant en la teva comoditat: • Planta Superior: Aquí trobaràs 43 m2 d'espai acollidor, amb un rebedor que et dóna la benvinguda, un ampli saló per relaxar-te davant de la llar de foc, una cuina totalment equipada i un lavabo de cortesia. • Planta Intermitja: Amb 58 m2, aquesta planta disposa 4 habitacions càlides i confortables, un distribuïdor que connecta tots els espais i 2 banys complets. • Planta Inferior: Amb 51 m2 aquesta planta està a nivell del jardí amb un ampli saló menjador amb llar de foc, una gran cuina amb espai per a l'emmagatzematge, 1 habitació suite transformada en sala de lectura. A més a més, podràs gaudir d'un impressionant jardí de 183 m2, d'unes magnifiques vistes i de la comoditat de disposar d'un garatge cobert i d'un altre de descobert. Aquesta casa està totalment equipada amb calefacció elèctrica, mobles de qualitat i electrodomèstics de primeres marques, així que només hauràs de fer les maletes i començar a gaudir de la teva nova vida a la natura.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Estavar

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Instal.la't

Ref. anuncio:

00332

Última actualización:

02/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Instal.la't

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.