Volver al listado

Venta de casa rural en Bigues de 8 habitaciones y 1203 m²

1.200.000 €
8
3
1.203 m²

Descripción

Benvingut al Margarit! Aquesta finca de somni que compte amb 50 hectàrees de pura bellesa natural, on la serenitat es barreja amb l'oportunitat. Amb una combinació captivadora de terres de conreu i boscos exuberants, aquest lloc ofereix un escenari impressionant per a aquells que busquen una vida al voltant de la naturalesa. Destacant al cor d'aquest paisatge, s'aixeca majestuosa una casa de més de 400 metres quadrats, on l'elegància es fon amb la comoditat. Tot i que requereix reformes i actualitzacions, l'estructura i les parets són robustes, proporcionant una base excel·lent per a la renovació. A més, la finca compta amb un corral especialment condicionat per a gallines, ideal per a aquells interessats en la vida rural sostenible i la producció pròpia d'aliments frescos. Així mateix, una estructura addicional ofereix la versatilitat de convertir-se en una segona vivenda, un espai de treball creatiu o en qualsevol projecte que la imaginació desitgi materialitzar. Cada racó d'aquestes 48 hectàrees amaga un atractiu únic, des de la terra fèrtil llesta per a conreus fins als camins que serpentegen a través dels boscos, fruiters i ametllers convidant-te a explorar i descobrir la riquesa natural que aquesta propietat té per oferir. Aquesta finca és una oportunitat per crear, per viure en comunió amb la natura i per gaudir de la vida al màxim. Estàs preparat per fer realitat els teus somnis rurals en aquest espectacular entorn? Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per descobrir més sobre aquesta joia rural trucant al.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Bigues, Bigues i Riells

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Finques Puigpey

Ref. anuncio:

103304053

Última actualización:

28/11/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques Puigpey

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.