Volver al listado

Chalet en venta en Sant Pol de Mar de 5 habitaciones con terraza y piscina

1.200.000 €
5
4
385 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2022
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

37 kWh/m² año

Emisiones

7 kg CO₂/m² año

Descripción

Torre Premium de 385 m2 construïts amb parcel·la. la de 800 m2 amb vistes al mar i muntanya amb orientació 100x100 Sud, ubicada a la millor urbanització del Poble de Sant Pol de Mar "Els Jardins de Sant Pol a 10 minuts de la platja i 15 minuts al Poble. Disposa de dues plantes superiors i una planta inferior (Garatge). A la planta inferior baixant per l'escala interior de la casa hi trobem el garatge amb 118 m2 amb capacitat per 4 cotxes, bodega i quarto de maquines. A la planta baixa entrant des del carrer per una rampa d'accés hi trobem un gran porxo de 50 m2 amb tres columnes, tot seguit el rebedor a l'entrada de la casa que dona accés a la sala-menjador + Llar de foc, una cuina office amb illa al mig + safareig, 1 habitació suite amb els seu bany (plat de dutxa) i un aseo de cortesia, el safareig te una porta d'accés directe a la part de darrera de la casa. Tota la casa es exterior amb grans portes correderes i finestrals d'alumini que li donen molta il·luminació i confort a l'hora. Al primer pis pujant per l'escala interior trobem un gran finestral que li dona llum al rebedor, a les habitacions i passadís del primer pis. Aquí i trobem 4 habitacions (1 Suite) i dos banys complets els dos amb grans plats de dutxa. La suite a part del bany disposa també d'una habitació vestidor. Totes les 4 habitacions tenen sortida a una gran terrassa de 24 m2 amb vistes al mar. Amb qüestió d'acabats, els terres de la casa son tots de gres porcellànic, el de la planta baixa rajoles de 60 x 120 cm i les del primer pis imitació parquet, la carpinteria exterior d'alumini color xocolata amb vidre de càmera i pont tèrmic, la carpinteria interior portes lacades blanques, les parets de la casa estan aïllades amb llana de roca de 5 cm, les parets exteriors de la casa son d'obra vista impermeable i la teula de la coberta de la casa del model aràbic. La cuina acabats de fusta clara, amb silestone blanc nòrdic. La Torre disposa d'una zona de barbacoa davant del porxo i tb per fer la piscina.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sant Pol de Mar

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Finques Raimon Estrany

Ref. anuncio:

022

Última actualización:

16/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques Raimon Estrany

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.