Volver al listado

Chalet en venta en Ribes de Fresser de 6 habitaciones con terraza y jardín

262.000 €
6
2
279 m²

Características

  • Año de construcción: 1992
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

T'agradarà saber.. . Avui anem al centre administratiu i econòmic de la Vall de Ribes, RIBES DE FRESER, és el més semblant a una petita ciutat que es pot trobar en aquest racó del Pirineu català. Amb una distribució en forma d'Y i envoltada de rius, té absolutament de tot. La casa que us portem avui té un total de 279?m2 construïts, distribuïts en: Planta baixa 93 m² - Traster amb possibilitat de fer-hi un garatge - Dipòsit de gasoil i caldera Planta principal (totalment independent de la de dalt, reformada i en molt bon estat) 93 m² -Petit pati d'entrada - Bany ampli amb plat de dutxa - Cuina oberta a la sala d'estar menjador - Dormitori individual - Dos dormitoris dobles amb sortida a balcó i vista a les muntanyes Planta segona (pis totalment independent i accés a la zona de pati i terreny) 93 m² -Hall d'entrada amb safareig - Sala d'estar menjador - Cuina d'origen en bon estat - Dormitori individual - Dos dormitoris dobles amb sortida a balcó i molt bones vistes - Bany ampli amb plat de dutxa Pati i terreny (superfície gràfics 650 m²) - Pati al mateix nivell que el pis de la planta segona - A través unes escales s'accedeix a una zona de terreny de diferents altures que agafa el desnivell de la muntanya - Caseta com a traster per deixar-hi eines del jardí - Té hort i zona de barbacoa Altres aspectes a tenir en compte: - Tancaments de PVC amb imitació fusta i vidre doble a la planta principal, tancaments de fusta a la segona - Terres de parquet i gres - Portes interiors lacades en blanc i de fusta noble - Combustible de gasoil i gas propà.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ribes de Fresser

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

Som una petita empresa familiar amb moltes ganes i il·lusions. Volem fer-nos un lloc en el...

Ref. anuncio:

12039

Última actualización:

15/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.