Volver al listado

Venta de casa rural en Llambilles de 360 m²

450.000 €
360 m²

Descripción

No perdis l'oportunitat de començar a dibuixar el teu futur en un projecte de llar i el teu somni de negoci. Finca de 2.500m2 del que la casa ocupa 221m2 de parcel·la. Una construcció que data de l'any 1889. La propietat ha estat restaurada totalment, consolidant l'estructura exterior de la construcció principal i la coberta millorant i conservant, en la mesura del possible, l'essència del edifici. 350m2 en dues plantes. Aquests treballs es van fer amb la intenció d'habilitar la propietat, per allotjar una activitat de restauració, amb una capacitat i disponibilitat per a un acollidor restaurant i instal·lacions per celebrar esdeveniments. Actualment, aquesta potencialitat i usos autoritzats, estan pendents de realitzar, tal com es pot apreciar a les imatges. Excel·lent oportunitat per a aquells inversors o emprenedors que tinguin la il·lusió i ambició de materialitzar un projecte d'aquestes característiques. O adaptar una construcció i un espai que te un gran potencial, en un entorn rústic i pròxim a la ciutat, a la vegada. Si es el que busca, no dubti en trucar-nos, estarem encantats d'atendre'l per facilitar-li tots els detalls i informació que necessiti. Espai i viure + que Serveis immobiliaris Avinguda Sant Francesc 11, Girona.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Llambilles

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

101477414

Última actualización:

14/09/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.