Volver al listado
9 FotosPlano

Venta de casa en calle Gelida de 3 habitaciones con terraza y jardín

338.000 €
3
3
133 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2023
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

Descobreix la teva Nova Llar a Espais III, a Sarrià de Dalt, a un Pas de Girona Espais III presenta una nova proposta de cases en filera dissenyades per satisfer les necessitats contemporànies d'un habitatge funcional, integrant perfectament espais interiors i exteriors amb una atenció especial a l'accessibilitat. Cada habitatge ha estat curosament construït sobre una base sòlida de llosa per garantir durabilitat i fiabilitat als seus futurs propietaris. S'han emprat materials de primera qualitat en equilibri amb un disseny enfocat a la simplicitat, seguint el nostre lema: menys és més. Característiques Destacades: Jardins de fàcil accés des de les àrees de dia. Garatge privat. Climatització sostenible mitjançant aerotèrmia i plaques solars. Distribució Interior: A la planta baixa, trobaràs una acollidora sala d'estar amb cuina integrada, connectada directament al jardí. A més, un bany complet i un garatge amb espai per a un vehicle i àrea de rentat. Pujant per una escala acabada amb paviment continu, accediràs a la planta superior destinada a la zona de descans, on es troben 3 dormitoris dobles exteriors, un d'ells en suite amb balcó i zona vestidor, juntament amb 2 banys complets de disseny exquisit. Qualitats i Acabats: Cuines equipades amb electrodomèstics integrats i taulells de porcellànic. Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre i persianes motoritzades. Fusteria interior lacada en blanc i armaris encastats als dormitoris secundaris. Paviment de gres imitació parquet. Si estàs interessat a descobrir detalladament totes les característiques d'Espais III, no dubtis en contactar-nos. Estarem encantats de proporcionar-te tota la informació que necessitis i mostrar-te personalment aquesta proposta excepcional per la teva propera llar.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sarrià de Ter

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

103084847

Última actualización:

16/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.