Volver al listado

Venta de chalet en Sentmenat de 4 habitaciones con terraza y piscina

420.000 €
4
3
242 m²

Características

  • Año de construcción: 2002
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

FINQUES CLAVÉ 7 comercialitza la venda d'aquest magnífic xalet, per a entrar a viure, amb 242 m² construïts sobre una parcel·la de 835 m². Construcció de l'any 2.002. Es tracta d'una casa dividida en tres plantes, amb amplis espais i un ampli jardí a dos nivells de mes de 700 m². Situada en un veïnat molt tranquil, amb unes boniques vistes. Es troba a 6 Km de Sabadell. Es distribueix, en la planta baixa amb un menjador de 35 m² aproximadament amb sortida a porxo, terrassa i jardí, amb foc a terra i dues habitacions un bany complet amb una cuina d'aproximadament 15 m² també amb sortida a porxo i terrassa. En la planta primera disposa de tres habitacions dobles, un bany i una terrassa amb molt bones vistes. En la planta menys un disposa d'un gran garatge per a diversos cotxes d'aproximadament 60 m² i un traster d'uns 30 m² i una barbacoa d'obra en l'exterior. Propietat en excel·lent estat, amb molt bones qualitats a 10 minuts de Sabadell. No deixi escapar l'oportunitat de viure en una bonica propietat situada en plena naturalesa amb boscos per a passejar i gaudir de la desconnexió. Truqui al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i planifiquem la visita. Disponibilitat de la finca a acordar. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l'ITP; (iii) l´aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o bé trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sentmenat

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

FINQUES CLAVÉ 7

Ref. anuncio:

FC41017

Última actualización:

01/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con FINQUES CLAVÉ 7

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.