Volver al listado
51 FotosVirtual TourVídeoPlanos

Venta de chalet en Castellvell del Camp de 5 habitaciones con terraza y piscina

500.000 €
5
3
364 m²

Características

  • Año de construcción: 2004
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

TGN GRUP li ofereix un xalet unifamiliar d'un estil arquitectònic distintiu i únic que captiva l'atenció. Amb una planta de forma escalonada i circular, està construït amb materials tradicionals com la pedra i l'obra vista. La finca de 860?m² és cantonera amb molt bona orientació, situada al costat d'un passatge, i per això solament té veïns a dos dels seus costats. El xalet és un edifici espaiós i elegant, amb una estructura sòlida que convida a la comoditat i al benestar. Les parets de pedra, tallades amb precisió, i l'obra vista, donen un aire consistent i durador a la construcció Els tancaments de tota la casa són de PVC d'alta gamma de color blanc amb vidrieres de quarterons d'estil anglès a la banda circular i principal de la casa. Totes elles de mides generoses, es disposen de manera equidistant creant una bona atmosfera lluminosa i acollidora i proporcionant una vista panoràmica del jardí i voltants des del seu interior. En el seu interior, el xalet de 346 m², ofereix un espai ampli i ben distribuït en tres plantes. La planta baixa és la principal, on trobem una sala a doble alçada com a menjador estar amb grans finestrals, xemeneia i un altell com espai polivalent de biblioteca, zona de lectura, espai de música.. . Té una cuina office moderna, espaiosa i totalment equipada, amb acabats de qualitat i electrodomèstics. Passada la caixa d'escala, un passadís ample en forma de L ens condueix a un bany complet i a les 4 habitacions de la casa, una d'elles suite amb un altre bany al seu interior. A la primera planta, ens hi trobem una habitació, un bany i l'accés a l'altell de la sala menjador-estar. La planta soterrània, amb garatge per a dos cotxes, consta també de dues estances amb zona de traster, barbacoa i celler, per a reunions i trobades familiars gastronòmiques d'hivern. El jardí envolta la casa oferint un entorn ben cuidat amb diferents zones de terrassa. La tanca exterior construïda amb murs de pedra combinada amb arbust natural, limiten la propietat, creant un espai privat i tranquil per a gaudir de la vida familiar a l'aire lliure. La piscina situada al fons del jardí és una característica destacada, proporcionant un lloc perfecte per a refrescar-se i relaxar-se durant els mesos d'estiu. Disposa també d'una caseta d'obra amb vestidor i un bany. No dubti a contactar amb nosaltres per telèfon o via whatsapp al tel. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Castellvell del Camp

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

101824005

Última actualización:

25/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.