Volver al listado
25 FotosVídeoPlanos

Casa adosada en venta en calle Major de 6 habitaciones con ascensor

135.000 €
6
3
428 m²

Características

  • Año de construcción: 2006
  • Estado: buen estado
Certificado energético en trámite

Descripción

JORDI LLAURADÓ IMMOBILIÀRIA li ofereix una casa de 4 plantes al bell mig de l'Aleixar, poble tranquil i pintoresc situat al cor de la comarca del Baix Camp, envoltat de natura i de terres agrícoles. El poble en si és conegut pels seus carrers tranquils i acollidors, on els veïns se saluden amablement i on la vida quotidiana té un ritme relaxat. L'Aleixar és també famós pels seus paisatges rurals i les seves festes tradicionals que celebren les arrels culturals del poble. Els carrers de l'entramat urbà estan empedrats i flanquejats per cases de pedra que reflecteixen la seva interessant i rica història. En el carrer Major i donant també al carrer Josep Guardiola, destaca aquesta casa de 428?m2 construïts, que actualment està en procés de finalització de les obres. La façana principal i molt solejada, es troba al carrer Major on s'hi ha previst també la porta principal d'entrada. Grans finestrals permeten una entrada abundant de llum natural per omplir les diferents estances. La distribució prevista la poden consultar a les fotos on surt el projecte constructiu. L'estructura de forjats preveu sostres alts, fent una sensació d'amplitud d'espai. Les escales et porten a les plantes superiors. També s'ha previst la caixa per la posterior col·locació d'un ascensor. Aquesta casa en construcció representa un nexe entre la riquesa de la història local i les comoditats modernes, creant un espai que promet ser una llar càlida i acollidora enmig d'aquest encantador poble català. No dubti a contactar amb nosaltres per tal de demanar més informació o bé per a concertar una visita al telèfon Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Aleixar, l´

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

103852482

Última actualización:

07/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.