Volver al listado

Casa adosada en venta en calle Del Camí del Más de Clariana de 3 habitaciones con terraza y jardín

630.000 €
3
2
145 m²

Características

  • Año de construcción: 1977
  • Estado: buen estado
Certificado energético en trámite

Descripción

JORDI LLAURADÓ IMMOBILIÀRIA, li ofereix una casa adossada a Cambrils a primera línia de mar. Aquesta joia arquitectònica fusiona a la perfecció l'encant del Mediterrani amb un disseny regi i una ubicació privilegiada a peu de platja. Des del moment en què entres en aquesta propietat, et trobes immers en un ambient de serenitat i bellesa. La façana de la casa irradia elegància i estil mediterrani, amb detalls curosament dissenyats que reflecteixen el bon gust de la seva època de construcció. Amb dues plantes més un ampli garatge a la planta baixa, la casa, que és cantonera, ofereix una distribució espaiosa i funcional. En entrar a l'habitatge, et rep una sensació d'amplitud i lluminositat. Els espais interiors estan meticulosament dissenyats, amb habitacions generoses que conviden al descans i la relaxació. Dues de les habitacions compten amb unes golfes, afegint un toc d'encant, capacitat i versatilitat al disseny. També gaudeixen d'una gran lluminositat i vistes al jardí posterior de la finca. Una de les tres habitacions es considera la suite principal, un santuari de luxe i comoditat. Aquesta suite no només ofereix un dormitori espaiós, sinó també una terrassa privada on pots gaudir de vistes panoràmiques del mar i els voltants. Els armaris encastats de totes les habitacions, ofereixen un ampli espai d'emmagatzematge, mantenint l'estètica impecable de les habitacions. El jardí, acuradament mantingut, ofereix un oasi de tranquil·litat amb la seva exuberant gespa verda i grans pins de copa tan típics del nostre litoral. El porxo, ampli i ben protegit dels canvis meteorològics, és el lloc perfecte per a gaudir del clima mediterrani durant tot l'any. Té fàcilment la possibilitat de tancar-lo amb vidres plegables per tal de convertir-lo en una zona d'estar d'hivern. Des d'aquí, pots accedir directament al passeig litoral, donant pas a la sorra daurada de la platja, la qual cosa converteix aquesta propietat en un veritable paradís pels amants del mar. L'entrada exclusiva a la finca a partir de la porta automàtica a peu de carrer, és un preludi per a donar la benvinguda als visitants a un entorn natural i exclusiu. A mesura que la porta s'obre ens trobem en un camí enjardinat, flanquejat per arbusts exuberants i vegetació ben cuidada. Aquest camí encisador amb un toc de privadesa, convida a explorar i crea un túnel verd que guia cap a l'àrea principal de la propietat. En resum, aquesta casa adossada a Vilafortuny és molt més que una propietat; és un refugi de luxe que combina la comoditat moderna amb l'encant atemporal del Mediterrani. La seva ubicació única, el seu disseny regi i les seves característiques excepcionals la converteixen en una opció incomparable per aquells que busquen viure la vida davant del mar amb estil i elegància. No dubti ni un moment a contactar amb nosaltres per a més informació. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Vilafortuny - Cap de Sant Pere, Cambrils

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

104404785

Última actualización:

25/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.