Volver al listado

Chalet en venta en Rellinars de 4 habitaciones con terraza y piscina

375.000 €
385.000 €
4
4
303 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2011
  • Combustible calefacción: gasóleo
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: central

Consumo

86 kWh/m² año

Emisiones

22 kg CO₂/m² año

Descripción

Ref. RA1014 CASA EN EXCLUSIVA DE ROGER ALBERT Real Estate - ESPECTACULAR ZONA EXTERIOR - PISCINA XULÍSSIMA ORIENTACIÓ SUD SÚPER ÍNTIMA - ZONA BARBACOA - GRAN CUINA AMB MOLTA ÁMPLITUD I MOLTA LLUM - 4 HABITACIONS - 4 BANYS - GARTAGE PER A DOS COTXES AMB ZONA DE BANY I TRASTER - VISTES DE REVISTA A MONTSERRAT. M'encanta quan em contacta un propietari i em diu que té una casa fora de la ciutat de terrassa, és com quan a l'escola anàvem d'excursió. En aquest cas, aquest propietari, volia vendre una casa a Rellinars. Quina meravella! No sé per on començar, si per l'espectacular jardí, per la fusió de la casa antiga amb la nova reforma, o per la súper cuina que em va enamorar. Pero crec que us podeu fer una idea de com és d'impressionant aquesta casa. A més, s'acosta la millor època de l'any per a gaudir d'aquesta maravellosa piscina. Aquesta casa consta de tota una planta principal sense escales, les úniques escales que hi trobem són per a baixar al pàrquing. En aquesta planta principal hi trobem, el menjador/sala d'estar amb vistes a la piscina i a la muntanya de montserrat, la gran cuina totalment exterior, les quatre habitacions, una d'elles amb els seu bany i vestidor i amb vistes a Montserrat des del llit, també hi ha dos banys més. A la planta pàrquing i trobem un espai diàfan amb capacitat per a dos cotxes, un bany complert i una zona traster. El jardí, de 200 m2. Té una piscina xúlissima amb màxima intimitat i sol tot el dia, també i trobem una zona de barbacoa perfecte per a gaudir a tope de l'estiu. T'AGRADARÀ SABER.. . La casa està situada a Rellinars, municipi situat dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac, a 15 minuts de Terrassa i a 20 de Manresa. El poble està ple de camins i senders per gaudir de l'esport a la natura. La casa te orientació Sud i unes impressionants vistes a Montserrat. El municipi compte amb diferents restaurants i un supermercat. La casa està a 100 metres de l'escola municipal.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Rellinars

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Roger Albert Real Estate

Ref. anuncio:

RA1014

Última actualización:

25/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Roger Albert Real Estate

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.