Volver al listado
25 FotosPlanos

Casa en venta en calle De Dins de 4 habitaciones con terraza

32.000 €
4
2
250 m²

Características

  • Año de construcción: 1900
  • Estado: buen estado

Consumo

211 kWh/m² año

Emisiones

43 kg CO₂/m² año

Descripción

LA TEVA LLAR AL COR DE PALMA D'EBRE T'ESPERA! Estàs buscant un lloc on la tranquil·litat del camp es fusiona amb la comoditat de la vida a un poble encantador? Aquesta és la teva oportunitat. Et presentem una casa espaiosa de tres pisos al centre de La Palma d'Ebre, un racó pintoresc a la bonica comarca de la Ribera d'Ebre, Tarragona. LA PLANTA BAIXA I PRIMER I SEGON PIS D'AQUESTA CASA ESTAN LLESTOS PER REBRE'T AMB ELS BRAÇOS OBERTS. Les habitacions plenes de llum natural, una cuina acollidora i un saló on crearàs records inoblidables amb la família i amics. PREU: 38.000€ POBLACIÓ: EL PALMA D'EBRE SOLAR TOTAL SUPERFÍCIE: 65 M2. SUPERFÍCIE EDIFICADA: 250 M2 Planta baixa: 65 M2 - Magatzem. Accés pels tres carrers. Planta primera: 65 M2 - Saló, menjador, cuina, Dormitoris 1 bany Planta segona: 66 M2 - Terrassa, dormitoris, bany Planta tercera: 65 M2 golfes QUALIFICACIÓ URBANÍSTICA: Sòl urbà. ESTAT DE L'EDIFICACIÓ: Bon estat ACCÉS: A tres carrers. Carrer de Dins. Carrer de la Baronia de Barcelona i Carrer de la Font Vella. DOTACIONS SERVEIS: Municipals d'aigua, electricitat telèfon (fibra òptica) ORIENTACIÓ: Façana principal a Est, nord i oest. El tercer nivell, "les golfes" és com un llenç en blanc, llest perquè deixis volar la teva creativitat i el converteixis en l'espai que sempre vas somiar. Oblida't de les preocupacions inicials en mudar-te. Els serveis d'aigua i electricitat ja estan donats d'alta, cosa que facilita el procés d'adaptació a la nova llar. Aquest encantador poble ofereix un estil de vida que molts anhelen. Gaudeix de la serenitat i la bellesa del camp, mentre tens accés a totes les comoditats que necessites. Passeja pels seus carrers empedrats, coneix els teus amables veïns i descobreix la rica cultura local. La Ribera d'Ebre és una regió que us sorprendrà. A pocs minuts de la nova casa, podràs explorar els magnífics paisatges naturals, gaudir de la gastronomia local i degustar els vins de la zona. A més, el riu Ebre ofereix oportunitats per a la pesca i activitats aquàtiques. No deixeu passar aquesta oportunitat única de viure en un lloc que combina la bellesa del camp amb la comoditat de la vida en un poble encantador. Aquesta casa és molt més que un lloc on viure, on els teus somnis i la qualitat de vida s'uneixen! Contacta amb nosaltres per obtenir més informació. Clica a "CONTACTO" i hi trobaràs tant el meu telèfon com el formulari amb l'e-mail perquè pugui resoldre els teus dubtes.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Palma d´Ebre, la

Anunciante

RUSTIC FINCA

Ref. anuncio:

102648631

Última actualización:

24/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con RUSTIC FINCA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.