Volver al listado
91 FotosPlano

Casa rural en venta en calle De Lliteres de 1 habitación y 76 m²

30.000 €
1
1
76 m²

Descripción

042 FINCA RUSTICA D'AVELLANERS AMB SENIA. ESPECTACULAR I DIFERENT Al costat de La Fatarella. Terra Alta. Tarragona ¡Descobreix un lloc de 37.471 m2 aïllat amb aigua i molt a prop del poble.! Per viure en plena natura i estan ben comunicat, gaudir d'una tranquil·litat absoluta. En un lloc a on hi ha opcions a subvencions aprofita per fer realitat la teva idea de vida en el teu refugi allunyat de de les grans aglomeracions i si vols puguis tenir el teu hort, gallines i ser autosuficient IMPORTANT! Tota la finca està protegida per un tancat del tipus "PASTOR. PREU: 30.000€ POBLACIÓ: ASCÓ (Al costat de La Fatarella) SITUACIÓ: Amb les fotografies. FINCA SUPERFICIE: 37.471 M2. EDIFICACIÓ SUPERFICIE CONSTRUIDA: 76 m² Caseta 1: 17 m² Caseta 2: 9 m² Caseta 3: 28.9 m² Caseta 4: 10.3 m² Caseta 5: 10.8 m² PLÀNOLS: Amb les fotografies. DOTACIÓ D'AIGUA: D'una antiga sínia, amb litres de sobres. PLANTACIÓ: Avellaners: 30.370 m2 en bancals ben comunicats. Oliveres empeltre: 2.000 m2 Perers, presseguers, magraners, vinya moscatell, codonyers. ORIENTACIÓ: Les casetes de la zona de la sínia estan orientades al sud. ACCES: A 2.8 km, de La Fatarella, 1,4 de camí en bon estat mantingut per l'ajuntament i 1,4 de carretera. La finca està molt ben comunicada per carretera es troba a 16min de Gandesa, a 18 de Corbera d'Ebre, a 25 de Mora d'Ebre i a 15 d'Ascó. A on hi trobareu tots els serveis d'escola, autobús, tren, hospital supermercats etc. Una vall aïllada, amb una antiga sínia, que no se li acaba l'aigua. Una bassa de 9m2 de superfície d'aigua al costat del hort. Dues cisternes una al costat de la caseta 1 i l'altre a la zona del hort i caseta 3. Les fotos aèries val la pena veure-les. Hi ha cinc casetes una a la part alta i les altres quatre al costat de la Sínia i l'hort a la part mes protegida dels vents amb el molt bon clima de la Terra Alta. Mes de 30.000 m2 de avellaners en plena producció. La finca està al costat de La Fatarella però pertany al municipi de Ascó, el que pot suposar alguna avantatge. Les casetes es factible es puguin agrupar entorn a la caseta que denomino central i comunicant-les arribar a una superfície construïda de vora 80 m2 apart del magatzem agrícola que puguin autoritzar. Encara que el fet de tenir diferents espais independents pot tenir el seu interès turístic-rural. Disposa d'una Antigua sínia actualment de funcionament amb bombeig, i d'una bona zona d'hort per autoconsum amb. Perers, presseguers, magraners, vinya moscatell, codonyers, 2.000 m2 d'oliveres varietat empeltre, a part dels 30.370 m2 de avellaners en bancals ben comunicats. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació. Clica a "CONTACTO" i hi trobaràs tant el meu telèfon com el formulari amb l'e-mail perquè pugui resoldre els teus dubtes.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ascó

Anunciante

RUSTIC FINCA

Ref. anuncio:

042

Última actualización:

22/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con RUSTIC FINCA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.