Volver al listado
44 FotosVídeo

Casa rural en venta en Franqueses del Vallès, les de 4 habitaciones con terraza y piscina

475.000 €
4
2
373 m²

Características

  • Año de construcción: 1984
  • Estado: por reformar
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

106 kWh/m² año

Emisiones

18 kg CO₂/m² año

Descripción

¿Estàs buscant una esplèndida casa a quatre vents a la exclusiva urbanització d'Els Gorgs? Tenim l'exemplar únic a aquesta zona tan especial. Aquesta propietat compta amb 373 m2 construïts en una àmplia parcel·la de 1273 m2. Tot i que va ser edificada l'any 1984, va ser totalment reformada l'any 2000. T'oferim un xalet independent on gaudir d'unes vistes excepcionals, amb una lluminositat que inunda cada racó i situat en un terreny totalment pla envoltat de natura, garantint un entorn tranquil i relaxant. En accedir a través de l'entrada principal, seràs rebut per un ampli rebedor que separa amb elegància la zona de dia de la zona de nit. A la dreta, descobriràs un acollidor saló-menjador amb una encantadora xemeneia que crea un ambient càlid i acollidor, amb sortida a una terrassa encantadora coberta per l'ombra de les moreres. A la zona de dia també hi trobarem la cuina i una habitació actualment utilitzada per fer-hi feines del dia a dia. Dirigint-nos cap a la zona de nit, trobarem una habitació actualment habilitada com a despatx, tres dormitoris dobles amb armari encastat i una magnífica suite amb vestidor, tots ells pensats per a satisfer les necessitats de la teva família o per acollir els teus convidats amb tota comoditat i privacitat. A més, disposem d'un bany addicional per assegurar el màxim confort per a tots els residents. Aquesta propietat també inclou un garatge amb capacitat per a quatre cotxes, un avantatge excepcional, així com un celler perfecte per emmagatzemar vins i altres productes. L'amplia terrassa i el jardí ben cuidat són espais ideals per gaudir de l'aire lliure amb amics i família. Entre altres característiques notables, destaquen els acabats de qualitat com el terra de gres i parquet, els tancaments de fusta, el sistema de calefacció de gasoil, un dipòsit d'aigua de 5.000 litres i una cisterna de recollida d'aigua de 16.000 litres. L'exterior d'aquesta propietat ofereix l'oportunitat ideal per a la construcció de la teva pròpia piscina, amb un sistema de reg automàtic per al jardí i la zona de barbacoa. Malgrat ser reformada l'any 2000, la finca requereix d'una actualització o reforma en quan als tancaments, cuina i un bany. Una autèntica joia immobiliària preparada per pulir, en un entorn privilegiat que no et decebrà. No dubtis en contactar amb nosaltres si consideres que aquesta és la llar que estaves buscant. Estarem encantats d'atendre qualsevol consulta i de proporcionar-te tota l'assessoria necessària.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Franqueses del Vallès, les

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

MM IMMOBLES

Ref. anuncio:

GORGS

Última actualización:

28/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con MM IMMOBLES

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.