Volver al listado
9 FotosPlano

Venta de edificio en Ctra. Vic - Remei con ascensor

1.030.000 €
1.746 m²

Características

Certificado energético no indicado

Descripción

Magnífica propietat modernista en venda a Manresa. Al carrer Joan Jorba. Us presentem una propietat amb un encant i característiques singulars. Una molt bona oportunitat per fer-hi una promoció d'habitatges amb personalitat en una excel·lent ubicació, o bé un espectacular habitatge particular amb grans superfícies annexes on ubicar el teu negoci. Accedint a la propietat trobem amb un gran vestíbul que té com a protagonista una imponent escala com les d' abans, àmplia i lluminosa amb motllures i detalls característics a les parets i sostres. La propietat amb el temps s'ha actualitzat i ara compta amb ascensor. A la primera planta disposem d'un habitatge senyorial i espaiós, amb una gran alçada de sostres i finestrals. La seva superfície total es de 495 m2, amb senyorials estances i sales, dormitoris i oficina.. . I un exterior de pel·lícula! Amb un pati de 178 m2. Se'ns dubte una peça molt exclusiva. A la segona planta del mateix edifici hi trobem una distribució que ens dóna accés a dos immobles, actualment estan nets per obrar(únicament queda fer la seva distribució interior) amb una superfície total de les dues unitats de 221 m2. Com annex compta amb uns grans baixos / garatge, amb una superfície total de 1.029 m2. Una dimensió molt preuada a tocar del centre de la ciutat. La seva comercialització contempla la possibilitat d'edificar una nova construcció a l'espai annex, amb una distribució de BAIXOS + 3 PLANTES PIS i un total de 2.910 m2 de sostre edificable en la seva totalitat. * Tractant-se d'un edifici catalogat, és imprescindible mantenir la seva façana original. Truca'ns i t'informarem!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ctra. Vic - Remei, Manresa

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

vital immobles

VITAL IMMOBLES és una agència immobiliària especialitzada en el sector a Manresa i comarca...

Ref. anuncio:

CS1266

Última actualización:

09/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con vital immobles

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.