Volver al listado
91 FotosPlano

Venta de edificio en Aiguamúrcia con piscina

650.000 €
617 m²

Características

Certificado energético no indicado

Descripción

Preciosa casa de poble de set habitacions a Les Pobles, a 4 kilòmetres de Santes Creus, província de Tarragona. Reformada amb molt de carinyo i cuidant tots els detalls per a convertir aquesta casa en un espai digne de compte de fades. Per la seva distribució, orientació i decoració i amb tots els serveis i equipaments per al bon funcionament pot ser destinada tant com a casa per una família nombrosa com per un petit hotel amb molt encant ja que disposa de la llicència corresponent per aquest ús. Cadascuna de les seves habitacions disposa d'un bany complert que compleix les mesures necessàries per a superar les barreres arquitectòniques per a persones amb mobilitat reduïda. Te dues sales destinades com a menjadors, una d'elles conectada per una preciosa llar de foc amb un acollidor saló perfecte com a zona de lectura, de jocs de taula, escoltar la música que més ens agrada o veure la televisió. La cuina, gran, espaiosa i molt lluminosa està equipada amb tots els electrodomèstics i estris necessaris per a satisfer els àpats d'una família o als paladars més exigents d'aquest petit ressort. Disposa d'una zona de recepció i una habitació per al servei si fora necessari, una bodega i un rebost perfecte per tenir cura dels millors vins, embotits o formatges. La combinació de materials utilitzats com la fusta natural combinada amb gres porcellànic, el vidre, l'acer inoxidable, fustes nobles i tota la decoració exposant eines de treball de camp amb galeries soterrànies crea tot un ambient agradable, acollidor, de relax i de immersió a la pau del món rural. No podem deixar de comentar la zona de bugaderia i neteja, amb la millora en eficiència energètica al tenir plaques solars instal·lades. L'edifici està envoltat per una zona privada de jardí amb chill-out, una petita piscina per a remullar-nos els dies de més calor, espai per a esmorzar o sopar amb la lluna de fons i un pàrquing privat per a diversos vehicles. La ubicació és ideal per a les persones que busquen un espai de tranquil·litat i de desconnexió, molt a prop del Monestir de Santes Creus, una edificació emblemàtica dins de la ruta del Cister, amb molt camins per a la pràctica de running o el ciclisme de muntanya. Dins de la Denominació d'Origen del Penedès podrem gaudir dels millor àpats amenitzats amb un dels millors Vins DO de Catalunya. Si hi estàs interessat i vols visitar-ho estarem encantats d'acompanyar-te en la visita i durant tot el procés de compra-venda amb el millor assessorament en el pla immobiliari i hipotecari.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Aiguamúrcia

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Homes&Co

Ref. anuncio:

HC-P039

Última actualización:

06/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Homes&Co

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.