Volver al listado
35 FotosVídeo

Edificio en venta en Bisbal de Falset, la de 434 m²

155.000 €
434 m²

Descripción

TGN GRUP, li ofereix una casa unifamiliar de 5 plantes a La Bisbal de Falset, un petit poble situat a la comarca del Priorat, a la província de Tarragona, a Catalunya. El poble es troba a uns 20 minuts en cotxe de Falset, la capital de la comarca, i està rodejat de bonics paisatges de muntanyes i vinyes. Margalef, poble veí d'enomenada internacional per l'escalada, es troba just a quatre kilòmetres de distància en cotxe, el que fa que molts escaladors facin servir La Bisbal de poble dormitori. El nucli antic de la Bisbal de Falset és una petita àrea empedrada i en pujada, amb cases de pedra i carrers estrets i sinuosos. Hi ha diverses places tranquil·les on es pot gaudir de l'ambient rural del poble i de la seva arquitectura tradicional. La vida a la Bisbal de Falset gira al voltant de l'agricultura i de la producció d'oli. Els habitants del poble es dediquen a la producció d'oli de qualitat, pel que han rebut diversos premis i es considera un oli dels millors del món. A més de la seva producció d'oli, la Bisbal de Falset també és coneguda per les seves festes populars, com la Festa Major, que es celebra el 8 de setembre, la Nativitat i que inclou activitats com concerts, ballades i processons. En resum, la Bisbal de Falset és un petit poble amb un encant rural i amb una gran tradició oleolícola que li dona un caràcter únic i especial. La casa es troba al centre de la Bisbal de Falset i té una superfície construïda de 434m2 distribuïda en 5 plantes. Té bones vistes des de totes les plantes de la casa i una molt bona orientació. Tots els espais són grans i les habitacions dobles pel que ofereix moltes possibilitats. Ideal per a explotació turística com a casa rural, casa de tractaments terapeutics, vivenda per a més d'una família o bé com a segona residència. Al soterrani hi ha un jardí zen que convida a la relaxació i al descans. A més, disposa d'una gran terrassa, meitat coberta, on es pot gaudir de la natura i de la tranquilitat de la zona. També té una llar de foc i una barbacoa que permeten passar moments agradables en família o amb amics. Una de les plantes, on s´hi troba un petit celler, es pot habilitar com a magatzem o be com a espai per a desarrotllar-hi un negoci. No dubti en passar whatsapp al per a més informació o concertar una visita. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Bisbal de Falset, la

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

101355215

Última actualización:

09/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.