Volver al listado
¿Quieres ver más fotos?

Edificio en venta en Ponent - Set Camins de 1260 m²

800.000 €
1.260 m²

Descripción

Edifici plurifamiliar en construcció entre mitgeres compost per 23 habitatges, 3 locals comercials, 26 places d'aparcament i 11 trasters (8 d'ells vinculats a places d'aparcament) tot aixo distribuït en dues escales, formades per una planta soterrani comú, planta baixa, dos plantes pis l'escala B, tres plantes pis l'escala A i planta sotacoberta, situat al C/ Pare Vilaseca, 31-33 (Esc. a), i C/ Sant Martí Sesgueioles, 44 (Esc. B), de la localitat d'Igualada, a la província de Barcelona. Entorn residencial consolidat completament urbanitzat, amb un correcte nivell de serveis i equipaments, en una zona perifèrica del nucli urbà d'Igualada. Els habitatges del voltant alternen habitatges d'obra nova semblants als habitatges valorades amb habitatges de mitjana-baixa antiguitat. Disposa d'una bona accessibilitat i bones comunicacions amb el centre de la població i amb les vies d'accés a aquesta. La seva qualitat global és bona. Les dotacions d'infraestructura en el seu entorn proper es troben totalment realitzades. L'entorn està ben comunicat, tant amb el centre de la població com amb les vies d'accés a la població. Per tractar-se d'un emplaçament consolidada disposa d'una bona dotació en transports públics: estacions de tren i parades d'autobusos, també es comunica amb una de les principals vies que travessa Catalunya, l'A-2, a nivell secundari destaquen la C-37 i la C-15 que comuniquen amb Manresa i Vilanova i la Geltrú respectivament. Per la localitat passen dues línies d'autobús interurbà que la comunica amb Barcelona i Manresa, entre altres poblacions i a més disposa de parada dels ferrocarrils de la Generalitat. Immoble sense acabar, Obra parada.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ponent - Set Camins, Igualada

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Finques subirana

Ref. anuncio:

14674

Última actualización:

26/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques subirana

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.