Volver al listado
40 FotosVídeoPlano

Venta de garaje en plaza Valentí Fargnoli de 1283 m²

18.400 €
1.283 m²

Descripción

Estimats residents de Girona i amants de la comoditat en l'aparcament, Disposem d'una oportunitat única de lloguer amb opció de compra per a una plaça d'aparcament situada en un edifici nou a la Carretera Barcelona, just a l'entrada de la ciutat de Girona, amb un accés excel·lent. Aquesta plaça és ideal per a aquells que busquen comoditat, amplitud i seguretat en el seu aparcament. A continuació, es detallen les característiques d'aquesta plaça de pàrquing: Ubicació: La plaça d'aparcament es troba a prop de la nova Clínica Girona, el que la fa perfecta per als professionals de la salut o els pacients que volen assegurar-se una plaça de pàrquing a prop del centre mèdic. Està situada en un edifici nou amb una ubicació privilegiada, a l'entrada de la ciutat, el que facilita l'accés i la sortida. Característiques de la plaça: La plaça està ubicada en una zona amb una rampa de doble carril, facilitant la maniobra d'entrada i sortida del pàrquing. A més, compta amb un ampli carril de distribució que ofereix una circulació fàcil dins de l'edifici. És una plaça d'aparcament àmplia i inclou un traster, que et permetrà emmagatzemar objectes personals o utensilis de cotxe amb comoditat. La plaça està estratègicament situada entre una pilastra i la paret, amb una amplada generosa perquè puguis entrar i sortir del teu cotxe amb facilitat, i a més, aquesta disposició ofereix una protecció addicional amb els cotxes veïns, garantint la seguretat del teu vehicle. Aquesta plaça d'aparcament amb opció de compra és una oportunitat única per assegurar-te un espai segur i convenient per al teu vehicle, especialment a prop de la nova Clínica Girona. Si estàs interessat en aquesta oportunitat, siusplau, posa't en contacte amb nosaltres per a més informació i per concertar una visita per veure la plaça personalment. No deixis passar aquesta oportunitat d'assegurar-te una plaça d'aparcament de primera a Girona. Contacta'ns avui mateix! No oblideu que aquest anunci està subjecte a canvis i disponibilitat.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Eixample Sud – Migdia, Girona

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

102579333

Última actualización:

14/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.