Volver al listado

Venta de local en Santa Clara-Caputxins-Hospital de 46 m²

49.000 €
58.000 €
46 m²

Descripción

Aquest local és una oportunitat excepcional per a aquells que estiguin pensant en obrir un negoci. Actualment està configurat com a bar i cafeteria, oferint una àmplia zona de cuina totalment equipada, una barra per atendre els clients i dos banys per al seu ús, tot i que és apte per obrir qualsevol altre negoci. A més a més, el local compta amb un magatzem que pot ser molt útil per a l'emmagatzematge de productes. Disposa de sortida de fums i aparador. Una característica destacable d'aquest local és la seva ubicació en un carrer peatonal, el que significa que no hi haurà problemes de trànsit i que es pot aprofitar la possibilitat d'instal·lar una terrassa sota la porxada. Aquest espai a l'aire lliure pot ser una gran atracció per als clients, especialment durant els mesos càlids. Si estàs considerant l'obertura d'un negoci i aquest local compleix amb les teves necessitats i expectatives, no dubtis a venir a veure'l. Aquesta oportunitat única pot ser el punt de partida per a la teva nova aventura empresarial. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Santa Clara-Caputxins-Hospital, Vic

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Anunciante

Habitatge

L'HABITATGE de Vic, líder inmobiliario en la comercialización de inmuebles en venta y alq...

Ref. anuncio:

VL12312-27

Última actualización:

03/05/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Habitatge

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.