Volver al listado

Venta de local en calle Candi Agustí de 145 m²

112.400 €
145 m²

Características

  • Año de construcción: 2007
Certificado energético no indicado

Descripción

Producte Bancari. Local comercial en brut de 290,90 m² aproximadament, es troba al municipi d'Olot, província de Girona. Olot és capital de comarca, molt ben comunicada viàriament i amb un important interès turístic. El local posseeix accés directe des del carrer, àmplia sala i aparadors, proporcionant molta lluminositat. El local es troba a la planta baixa d'un edifici plurifamiliar de 4 plantes sobre rasant i dues sota rasant. Els habitatges de l'entorn corresponen a edificis plurifamiliars de similars característiques, tenint el barri caràcter urbà consolidat. Entorn amb equipaments complets: metge-sanitari, docent, religiós, comercial, zones verdes i esportives. Comunicacions completes amb la resta de la província per carreteres i autopistes, serveis d'autobusos interurbans. Bones comunicacions amb la resta de la ciutat, amb parades pròximes d'autobusos, bicing i taxis.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Olot

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

Som una petita empresa familiar amb moltes ganes i il·lusions. Volem fer-nos un lloc en el...

Ref. anuncio:

16018

Última actualización:

31/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.