Volver al listado
47 FotosVídeoPlano

Local en venta en avenida De la Vila de Blanes de 1000 m²

1.700.000 €
2
1.000 m²

Descripción

Oferim una oportunitat única per a les grans empreses nacionals que busquen expandir-se en una ubicació privilegiada a la Costa Brava. A l'entrada principal sud de Lloret de Mar, una ciutat animada i cosmopolita amb més de 45.000 habitants durant l'hivern i una xifra impressionant de més de 150.000 en els mesos d'estiu, disposem d'un local comercial excepcional. Amb una imponent façana de més de 45 metres i un aparador comercial situat a peu de carrer, aquest espai és perfecte per a empreses que busquen captar l'atenció dels vianants i aprofitar el seu potencial comercial. La seva ubicació és insuperable, situat ben a prop del supermercat Consum i just davant del Dia i el Basar, aquests locals ofereixen una visibilitat i accessibilitat inigualables per al teu negoci. Amb una àrea de 1.000 m², aquest espai és adequat per a una àmplia gamma d'usos comercials i serveis. Sigui quin sigui el teu sector, aquest local és perfecte per a negoci de venda al detall, oficines corporatives, restauració. També és ideal per a negocis recreatius, tallers de reparació, centres educatius, serveis sanitaris-assistencials, instal·lacions esportives o espais culturals. Cal destacar que el local té un lleuger desnivell de 9 esglaons al seu punt central, afegint un toc distintiu a l'espai i proporcionant una sensació d'amplitud i dinamisme. A més, disposa d'una planta soterrani d'ús exclusiu amb capacitat per a 40 places d'aparcament, oferint comoditat i facilitant l'accés als clients i empleats. No deixis escapar aquesta oportunitat única d'establir el teu negoci en aquesta ciutat vibrant i turística de la Costa Brava. Amb una ubicació estratègica i un metratge comercial impressionant, aquest local és una inversió segura per al creixement de la teva empresa. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació i programar una visita personalitzada.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sta. Clotilde - Fenals, Lloret de Mar

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

101819802

Última actualización:

21/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.