Volver al listado

Local en venta en Roda de Ter de 137 m²

151.000 €
2
137 m²

Descripción

Pont sobre pont i una església a cada extrem " és l'expressió que utilitzen els habitants de Roda de Ter per referir-se a aquesta terra de lletres, bressol de poetes, i d'escriptors. La poesia i la literatura parla del menjar i el beure i saben del que parlen per que tenen bones referències de les cases de menjars. Us presentem a la Carretera de Barcelona de Roda de Ter, a peu de camí cap l'accés a les Guilleries (Esquirol/ Santa Maria de Corcó, Cantonigros, Tavertet, Cabrera i al costat del massís de les Guilleries i travessada pel riu Ter, al nucli urbà de Roda de Ter, un bar-casa de menjars carismàtic del poble conegut com a CAL RABADA. Aquesta ocasió oferim a la venda les instal·lacions d'hostaleria construïdes l'any 1999, amb una història de mes de 50 anys. Conjunt de 237 m2 construïts sobre 137 m2 de solar, ubicats en una zona de constant afluència de públic i circulació de cotxes, Tenim 137 m2 corresponen a l'activitat, que es distribueix en zona de bar, zona de menjador, cuina, banys. També disposa de la possibilitat de terrassa exterior. La capacitat interior d'aforament de públic és aproximadament unes 50 persones + la capacitat de la terrassa exterior. Les instal·lacions estan totalment equipades per al desenvolupament de l'activitat, així com també llicències i permisos, utillatge, mobiliari, neveres frigorífiques, i demes. Truca'ns per a més informació.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Roda de Ter

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Finques La Vall Global SL

Ref. anuncio:

FLV373

Última actualización:

17/07/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques La Vall Global SL

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.