Volver al listado
41 FotosPlanos

Venta de local en calle Mendeznuñez de 286 m²

150.000 €
1
286 m²

Descripción

EDIFICI Entre mitgeres, a mes ben situat dins el poble, de Gandesa, La terra Alta, Tarragona. Fins ara era UNA BODEGA i per això està condicionada i utilitzable com a tal. La normativa permet edificar-hi planta baixa mes 2 plantes altes, per habitatges o oficines per lo tant, te un interès patrimonial i de inversió. Evidentment es pot fer servir com a magatzem, i com que té accés per dos carrers diferents, es fàcilment divisible en dos magatzems, locals o el que convingui. La seva situació es bona amb fàcil accés des de les carreteres i a prop del centre del poble Fins ara era UNA BODEGA i com a tal, disposa de Tolva, moll de carrega, bases per els dipòsits, dependència per anàlisis.. . PREU: 150.000 €. POBLACIÓ: GANDESA SOLAR TOTAL SUPERFICIE: 303 M2. SUPERFICIE SOLAR EDIFICAT: 303 M2 (inclou pati de 160 m2) SUPERFÍCIE EDIFICADA: •Pati: 160 m2. •PLANTA alta: 143 m2 •Planta baixa: 143 m2 SUPERFÍCIE TOTAL EDIFICABLE: PB+2. 303x3 = 909 m2 CALIFICACIÓ URBANÍSTICA: Sòl urbà. Qualificació 1B (Méndez Nuñez) i 2A ( Font de dalt). ESTAT DE LA EDIFICACIÓN: Local diàfan. Amb tolva i bases per dipòsits. Veure plànol. ACCES: Es doble Per el carrer Méndez Núñez i per el carrer de La Font de Dalt. DOTACIÓNS SERVEIS: Municipals de aigua, electricitat, telèfon (fibra òptica) ORIENTACIÓ: Façanes a nord i a sud. Contacta con nosotros para obtener más información. Mi nombre es Xavier i mi teléfono es (también WhatsApp). Por mí profesión también puedo asesorar sin compromiso en cualquier tema de urbanismo y arquitectura. Llamarme para una visita y podéis comprobarlo vosotros mismos.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Gandesa

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

RUSTIC FINCA

Ref. anuncio:

ref: 026

Última actualización:

24/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con RUSTIC FINCA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.