Volver al listado

Venta de local en Casc Antic de 239 m²

90.250 €
239 m²

Descripción

Local comercial de 200 metres, en un edifici de l'any 2002, a la localitat d'Igualada. Disposa de finestrals al carrer. Situal a la rambla Sant Ferran, a prop del centre de la població amb tots els serveis bàsics a l'abast, col·legis i similars. Ideal per a negocis i oficines. Condicions Especials L'immoble es transmet arrendat a tercer i amb un possible dret a l'adquisició preferent d'aquest. El venedor no respon ni de la solvència de l'arrendament, ni de les condicions del contracte d'arrendament en què se subrogarà l'adquirent. L'estat d'ocupació i/o els impediments perquè l'immoble pugui ser visitat lliurement pels tècnics impedeixen la seva taxació oficial conforme exigeix l'Ordre ECO/805/2003, de 27 de març, per la qual cosa l'immoble, mentre perduri la situació, no podrà ser hipotecat. En conseqüència, no es pot constituir finançament hipotecari sobre aquest tipus de finques, l'adquisició de les quals requerirà l'atorgament d'un altre tipus de garanties en cas de sol·licitar-se finançament) i l'obtenció per part de la propietat del certificat d'eficiència energètica. Inscripció al Registre de la Propietat en tràmit. Es recomana que el comprador obtingui assessorament professional abans de prendre la decisió de compra.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Casc Antic, Igualada

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Finques subirana

Ref. anuncio:

18391

Última actualización:

26/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques subirana

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.