Volver al listado
26 FotosVídeoPlano

Nave en venta en calle Gavarres de 464 m²

329.000 €
2
464 m²

Descripción

Si esteu buscant un espai industrial de primera classe prop de Girona, la Costa Brava o l'Empordà, no busqueu més. Les Naus de la Pera ofereixen una oportunitat excepcional per a petites empreses en creixement. Disposem de diverses naus amb una àrea que varia entre 250 i 450 m2, totalment noves i a punt per ser vostres. Característiques Destacades: Flexibilitat d'Ús: Aquestes naus són compatibles amb una àmplia gamma d'ús industrial. Tot es troba a la planta baixa, amb la possibilitat de crear una petita àrea d'altell segons les vostres necessitats. Accessos Òptims: Els accessos a aquestes naus són excel·lents, amb tot un espai en tot el recorregut de la façana destinat a aparcament. A més, el polígon industrial ja ofereix zones d'aparcament addicionals per a la vostra comoditat. Entrega Immediata: Només cal fer el paviment, i aquestes naus estaran llestes per ser ocupades de manera immediata. No cal esperar, podeu començar la vostra activitat empresarial aquí i ara. Alçada Adequada: Amb una alçada mínima d'uns 6 metres, aquestes naus proporcionen l'espai vertical necessari per a una varietat de processos industrials. Comoditats Addicionals: En entrar a mà esquerra, trobareu una dependència ja preparada com a oficines, vestidor i dos lavabos. Totes aquestes comoditats es lliuraran a nivell d'acabats bàsics, proporcionant un entorn de treball còmode i funcional. Ubicació Estratègica: Estan situades estratègicament per connectar-vos ràpidament amb Girona, la Costa Brava i l'Empordà, facilitant la distribució i l'accés als mercats. Aquestes naus ofereixen un espai industrial excepcional per a petites empreses que desitgin expandir-se o establir-se en una ubicació clau. Aprofitant aquesta oportunitat, podeu començar a treballar de seguida en un espai modern i ben dissenyat. Per obtenir més informació i programar una visita, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Les Naus de la Pera us esperen per ajudar-vos a assolir l'èxit empresarial.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Pera, La

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

102570835

Última actualización:

16/09/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.