Volver al listado

Venta de dúplex en Ctra. Vic - Remei de 3 habitaciones con terraza y garaje

209.000 €
212.000 €
3
2
113 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2005
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 4ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

190 kWh/m² año

Emisiones

48 kg CO₂/m² año

Descripción

Pis dúplex en venda a Manresa. A tocar de la Ctra. De Vic, Carrer Indústria. Estàs buscant un pis en excel·lent estat? T'agradaria que tingués una bonica terrassa i que totes les estances gaudeixin de molta claror? Bé, doncs fixa't bé! Aquesta pot ser una bona ocasió per a tu. L'immoble es troba a la 4 planta de l'edifici, disposa d'un bon hall i ascensor. Compta amb una superfície construïda de 113,45?m². L'any de construcció és 2005. Planta principal. Accedint a l'habitatge hi trobem el rebedor, aquest ens dona accés immediatament al saló menjador i la cuina office. El saló menjador disposa d'una bona superfície, gràcies al seu finestral i sortida al balcó de 4,01?m² gaudeix de molta claror. La cuina office disposa de gran capacitat de mobiliari i zona de treball, compta amb un bon espai per a taula i cadires per a l'ús diari. El distribuïdor que ens condueix al dormitori principal i al bany disposa d'un bon armari encastat, practicitat i funcionalitat. El dormitori principal és molt ampli i agradable, és molt lluminós i compta amb una sortida directa al balcó de façana. El bany es troba a tocar, amb mobiliari minimalista actual i banyera amb mampara de vidre, els terres i parets estan totalment revestits de gres. Planta àtic. Des del saló menjador accedim per unes escales al distribuïdor, aquest ens condueix als dos dormitoris dobles, al safareig i bany, també ens dona accés a la preuada terrassa solàrium. Els 2 dormitoris dobles tenen una bona superfície, amb sostres alts i desnivell de coberta. Compten amb una finestra i vistes a la terrassa solàrium. El bany a compartir disposa de plat de dutxa amb mampara de vidre, i revestiment de parets de gres molt actual, modern. El funcional safareig es troba a tocar de la terrassa, molt pràctic per estendre la roba. La fantàstica terrassa de solàrium, actualment molt demandades.. . Amb una superfície de 17,31 M2 a l'aire lliure on poder prendre el sol amb total intimitat o bé, un lloc on sopar les nits d'estiu. L'immoble es comercialitza amb 1 plaça d'aparcament i 1 traster, tot a la mateixa finca. No ho dubtis! Truca'ns o vine a veure'ns, estarem encantats d'atendre't.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ctra. Vic - Remei, Manresa

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

vital immobles

VITAL IMMOBLES és una agència immobiliària especialitzada en el sector a Manresa i comarca...

Ref. anuncio:

D-1368

Última actualización:

24/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con vital immobles

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.