Volver al listado

Ático en venta en Sagrada Familia de 3 habitaciones con terraza y balcón

119.000 €
3
1
147 m²

Características

  • Año de construcción: 1969
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 5ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Pis àtic en venda a Manresa. Al carrer de Sant Maurici Si vols gaudir d'unes vistes espectaculars, i sol durant tot el dia.. . No el deixis escapar. Et presentem un pis àtic de generoses dimensions, compta amb una superfície construïda de 147?m² i útil interior de 112,60?m². Amb una petita reforma i bon gust.. . Simplement una peça molt especial. *La finca NO disposa d'ascensor, el pis es troba en la 5a planta. L'immoble té dues façanes vistes amb orientació Sud-est i sud-oest, amb una terrassa i dos balcons on gaudir de sol tot el dia i unes magnífiques vistes a Montserrat. Accedint hi trobem un ampli rebedor, aquest ens dona pas a l'habitatge. El saló menjador, amb una gran dimensió gaudeix d'obertures d'un extrem a l'altre, si t'agraden els espais amplis.. . sens dubte aquest t'encantarà! Disposa d'una sortida a un balcó amb grans panoràmiques, és molt assolellat perquè la seva orientació sud ho garanteix. A tocar hi trobem una gran cuina office, amb una àmplia encimera de treball i un magnífic espai on poder fer àpats diàriament. L'immoble disposa de 3 dormitoris. Dos dormitoris són dobles grans (1 amb armaris encastats), tots dos tenen sortida directa al terrat i balcó, llum i bona ventilació. El dormitori individual es troba al costat del saló menjador i compta amb una finestra i com la resta, molta claror. El bany té una bona superfície i disposa de dues obertures exteriors per a una major ventilació i claror, si ho desitges amb una petita reforma.. . Pot ser espectacular! Si t'agrada gaudir dels exteriors estem segurs que t'encantarà la terrassa, amb privacitat podràs prendre el sol, O bé sopar les nits d'estiu.. . L'immoble compta amb una despensa propera a la cuina, idònia per emmagatzematge.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sagrada Familia, Manresa

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

vital immobles

VITAL IMMOBLES és una agència immobiliària especialitzada en el sector a Manresa i comarca...

Ref. anuncio:

P-1378

Última actualización:

11/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con vital immobles

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.