Volver al listado
52 FotosPlanos

Venta de ático en Tiana de 3 habitaciones con terraza y piscina

530.000 €
550.000 €
3
3
150 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2003
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 3ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

119 kWh/m² año

Emisiones

25 kg CO₂/m² año

Descripción

DÚPLEX EN VENDA A CAN GAIETÀ. Vivenda dúplex en edifici amb zona comunitària amb piscina, que disposa d'última planta amb una superfície de 80 m² sala menjador, cuina, cambra bany i terrassa. L'altre planta té una superfície de 70 m² i té 3 habitacions, una d'elles suite amb bany complert, una altre cambra de bany amb plat de dutxa, zona vestidor i sala de màquines. La planta alta té forma quadrada que li permet donar sortida a la terrassa de 25 m² per la cuina i també per la sala. La cuina és oberta i té els electrodomèstics integrats. Terra de parquet, finestres amb fusteria alumini, persianes elèctriques i vidres climalit, calefacció gas natural a tota la planta i aire a condicionat. La planta de les habitacions té distribuïdor a peu de les escales. Tot el terra de parquet excepte banys i sala de màquines. Calefacció a totes les habitacions. Habitació suite amb bany complert, aire a condicionat i també té taula amb possibilitat per fer tele treball. Les dues habitacions individuals són amplies, amb espai per armari i taula d'estudi. La zona de vestidor abans era la quarta habitació. La vivenda és cantonera i totes les estàncies són exteriors, i té orientació sud-oest per el que és molt lluminosa. La terrassa disposa d'unes extraordinàries vistes a mar i muntanya i al ser alta gaudeix de molta intimitat i privacitat. La zona comunitària té dues piscines, una d'elles per els petits, envoltades de gespa i zona enjardinada. Sempre ben conservada i arreglada. Hi ha pàrquing comunitari on es tenen dues places d'aparcament, una per a cotxe gran i una altre mida normal, i també un traster. La finca és de l'any 2003, està en molt bon estat de conservació. La vivenda té reforma integral de l'any 2015. Can Gaietà està molt a prop del centre de Tiana, la llar d'infants està a 3 minuts i l'escola Lola Anglada a 10 minuts. Bona comunicació amb Rondes i autopista. Hi han un parell de línies de bus. A l'entorn es disposa de tots el serveis necessaris.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Tiana

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Promocon-45

Ref. anuncio:

VEN-074

Última actualización:

20/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Promocon-45

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.