Volver al listado
28 FotosVirtual Tour

Piso en venta en Llevant de 3 habitaciones con aire acondicionado y calefacción

158.000 €
3
2
78 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1960
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 1ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Aquest àmpli i lluminós pis a Igualada ofereix una oportunitat única per viure al cor d'aquesta ciutat amb totes les comoditats al vostre abast. Amb tres habitacions espaioses, totes elles exteriors, aquesta propietat us convida a gaudir de l'espai i la llum natural. L'habitació principal destaca pel seu espai generós i la seva entrada de llum, proporcionant un lloc tranquil i comode per a descansar. Les altres dues habitacions també són àmplies i lluminoses, i la tercera, tot i ser una habitació simple, és perfecta per a un despatx o una cambra addicional. Els dos banys de la propietat us ofereixen comoditat i funcionalitat. Un d'ells té una sortida a una terrassa interior o galeria, que pot ser utilitzada com a espai addicional per a gaudir de l'aire lliure, llegir o relaxar-se. Aquesta terrassa aporta un toc d'encant addicional a la propietat. La calefacció, ja sigui mitjançant radiadors elèctrics o màquines de split, us mantindrà comodes durant els mesos més freds. El terra de parquet aporta una sensació d'escalfor i comoditat a les zones d'habitacions, mentre que el gres a la cuina i els banys us ofereix facilitat de neteja i durabilitat. Les finestres d'alumini de l'habitatge ofereixen un bon aïllament i permeten que la llum inunde els espais, creant un ambient càlid i acollidor. La sortida a una terrassa des del pis us brinda l'oportunitat de gaudir de l'aire lliure i les vistes de la ciutat des de la vostra propia llar. Situat al centre d'Igualada, aquest pis està envoltat de totes les comoditats que pugueu necessitar. Trobareu centres comercials, l'estació de tren, supermercats i altres serveis a poca distància a peu, fent que la vostra vida quotidiana sigui increïblement convenient. En resum, aquest pis és una oportunitat única per a viure al centre d'Igualada en un espai àmpli i ben il·luminat. És un lloc perfecte per a gaudir de la vida urbana amb totes les comoditats a prop. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per a obtenir més informació i organitzar una visita per a explorar totes les seves característiques. A QUE ESPERES PER TRUCAR!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Llevant, Igualada

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Fincas igualada

empresa de 50 años de antiguedad. especialista en venta i alquileres en Igualada i la Com...

Ref. anuncio:

JF261023

Última actualización:

12/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Fincas igualada

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.