Volver al listado
35 FotosVirtual Tour

Venta de piso en Vilanova del Camí de 3 habitaciones con terraza y calefacción

170.000 €
3
2
88 m²

Características

  • Año de construcción: 2000
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 1ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

128 kWh/m² año

Emisiones

25 kg CO₂/m² año

Descripción

Aquest acollidor pis a Vilanova ofereix una combinació perfecta de comoditat i encant. Amb un total de tres habitacions, una de les quals és doble, aquest habitatge és ideal per a parelles, famílies o aquells que busquen espai addicional. Els dos banys proporcionen comoditat i privacitat, assegurant que tots els residents es sentin a gust. Les finestres d'alumini aporten lluminositat a totes les estances, creant un ambient càlid i acollidor. Les portes de roure afegixen un toc de elegància i estil al conjunt de l'habitatge. La cuina, totalment equipada, i el menjador estan connectats, proporcionant un espai funcional i pràctic per a les activitats culinàries i els àpats en família. Una característica destacada d'aquest pis és la seva terrassa espaiosa de 75 metres quadrats, i u traster, amb accés des de la cuina i el menjador, aquest espai exterior és perfecte per a gaudir de la brisa mediterrània, organitzar reunions amb amics o simplement relaxar-se a la intimitat del teu propi espai a l'aire lliure. Cal destacar que l'edifici disposa d'ascensor, però amb els serveis a l'abast, la comoditat del teu nou llar compensa àmpliament aquesta característica. La ubicació a Vilanova ofereix una gran varietat d'opcions per al teu dia a dia, amb comerços, centres mèdics, estació de ferrocarril i restaurants i serveis a poca distància. En resum, aquest pis a Vilanova és una oportunitat única per viure amb comoditat i estil en un entorn encantador. La combinació de característiques modernes i tradicionals fa que aquest sigui un lloc acollidor i funcional per a tots els gustos i necessitats.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Vilanova del Camí

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Fincas igualada

empresa de 50 años de antiguedad. especialista en venta i alquileres en Igualada i la Com...

Ref. anuncio:

JF17124

Última actualización:

19/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Fincas igualada

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.