Volver al listado
43 FotosVirtual Tour

Venta de piso en Calaf de 8 habitaciones con terraza y balcón

180.000 €
210.000 €
8
2
339 m²

Características

  • Año de construcción: 1920
  • Combustible calefacción: gasóleo
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 1ª
  • Sistema calefacción: central
Certificado energético no indicado

Descripción

Aquesta impressionant propietat de 312 metres quadrats útils a Calaf és una joia arquitectònica que captiva amb la seva elegància i encant. Amb 8 habitacions àmplies, 2 banys, un gran menjador i una sala d'estar, aquest pis ofereix un espai generós i còmode per a la vida familiar o l'entreteniment. Els detalls d'època i l'estil modernista es mostren en cada racó, des dels sostres alts que donen una sensació de grandor fins als terres hidràulics i els acabats artesanals a les portes. Aquesta propietat conserva amb orgull la seva autenticitat i caràcter, oferint un ambient únic i acollidor per als seus residents. Un punt destacat d'aquesta propietat és el gran magatzem privat a la mateixa finca, amb prou espai i capacitat per a fins a 4 vehicles. Aquesta comoditat és una veritable joia, proporcionant un lloc segur i pràctic per a l'emmagatzematge dels cotxes o altres pertinences. Ubicat al Poble de Calaf, aquest pis ofereix el millor dels dos mons: la comoditat dels serveis a prop, amb botigues, restaurants i altres serveis a poca distància, combinada amb la tranquil·litat i el ritme de vida relaxat d'un poble. És una oportunitat única per viure en una propietat que combina l'elegància del passat amb el confort modern. A més, la possibilitat de dividir aquesta propietat en dues unitats independents ofereix una flexibilitat addicional per als compradors que busquen adaptar l'espai a les seves necessitats específiques. Aquesta característica amplia encara més les possibilitats d'aquesta propietat, convertint-la en una inversió excepcional amb un potencial il·limitat.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Calaf

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Fincas igualada

empresa de 50 años de antiguedad. especialista en venta i alquileres en Igualada i la Com...

Ref. anuncio:

D8324

Última actualización:

25/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Fincas igualada

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.